Buna ziua!
As vrea sa va intreb daca dvs. ati reusit sa accesati fisierul cont_baza.fdb/baza de date SAGA?
In trecut ma descurcam foarte simplu cu FoxPro si fisierele .dbf, acum daca vreau sa modific ''in bloc'' articole si alte cele, nu ma mai descurc.. Am incercat si cu programul dbeaver si cu flamerobin si nu am reusit nimic..
Va rog daca aveti o modalitate prin care puteti accesa baza de date SAGA si puteti lucra/edita in bloc rubricile articole, intrari si altele.. ajutati-ma si pe mine.
Multumesc! O zi faina!
FISIERUL CONT_BAZA.fdb
Re: FISIERUL CONT_BAZA.fdb
idea era ca sa NU se modifice din exterior BD cu alte programe. dacă vă trebuie datele din program.. faceți export la ce aveți nevoie și prelucrați cum aveți nevoie.. (așa fac și eu de ex. cu salariile si cu lista operatiuni la SAGA PS.)
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
- balazse246
Pentru gerec
Totusi ce doresti sa modifici exact (ai mentionat de "articole")?
Totusi ce doresti sa modifici exact (ai mentionat de "articole")?
In baza de date sql nu se pot modifica datele ca in excel. Se foloseste comanda specifica pentru fiecare inregistrare, nu pe coloane.
Ori folositi export/import cu fisiere txt/csv/xls ori modificati prim comenzi avansate sql (total nerecomanat).
Accesul in baza de date din afara programului necesita acces elevat cu program specializat si parola (cel putin in baza de date a societatii) care pastreaza regulile de relationare intre tabele, altfel corupeti baza si generati numai erori.
Ori folositi export/import cu fisiere txt/csv/xls ori modificati prim comenzi avansate sql (total nerecomanat).
Accesul in baza de date din afara programului necesita acces elevat cu program specializat si parola (cel putin in baza de date a societatii) care pastreaza regulile de relationare intre tabele, altfel corupeti baza si generati numai erori.