modificari in reges online cum se preiau in saga
modificari in reges online cum se preiau in saga
Buna ziua,
In februarie 2026 am efectuat conexiunea (conectarea initiala ) reges cu saga conform tutorialului saga, datele au fost preluate corect in saga.
In martie 2026 am operat in reges online modificarea unui contract .
Problema este ca, dupa aceasta modificare in reges , reiau aceeasi pasi de la conectarea initiala pentru a avea date actualizate in si saga (ca cele din reges ) , dar, modificarea respectiva nu apare in saga.
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie, pt a putea importa corect in saga si modificarile ulterioare facute in reges dupa conectarea initiala.
Poate trebuie urmati alti pasi, care sint acestia ?
Va multumesc !
In februarie 2026 am efectuat conexiunea (conectarea initiala ) reges cu saga conform tutorialului saga, datele au fost preluate corect in saga.
In martie 2026 am operat in reges online modificarea unui contract .
Problema este ca, dupa aceasta modificare in reges , reiau aceeasi pasi de la conectarea initiala pentru a avea date actualizate in si saga (ca cele din reges ) , dar, modificarea respectiva nu apare in saga.
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie, pt a putea importa corect in saga si modificarile ulterioare facute in reges dupa conectarea initiala.
Poate trebuie urmati alti pasi, care sint acestia ?
Va multumesc !
- balazse246
Re: modificari in reges online cum se preiau in saga
In mod normal o data ce ai acceptat ca sa lucrezi din Saga partea de Reges, online nu mai poti face nimic, exceptie facand cazul in care anulezi conexiune din Saga.
Nu exista ca lucrezi in ambele deodata.
Nu exista ca lucrezi in ambele deodata.
care era scopul să faci conexiunea dacă vrei să lucrezi în ambele. .?
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Bună ziua . Nu am făcut conexiunea dintre saga și Reges ,adică pot accesa Reges online doar cu stikul cu semnătura electronică . Trebuie făcută acea conexiune ? Cum pot trimite înregistrarea sau încetarea unui CM? În fereastra salariați apare o căsuță cu “Reges online “ iar când selectez - apare un Id pt logare . Mă puteți ajuta cum trebuie procedat ? Mulțumesc
- balazse246
Vezi cele postate pe blog.
https://www.sagasoftware.ro/reges-online-in-saga/
Daca dai click dreapta pe butonul "reges online" iti va aparea vechea versiune de unde poti genera documentul.
De altfel, poti lucra si online, asta daca nu vrei sa transmiti direct din Saga.
https://www.sagasoftware.ro/reges-online-in-saga/
Daca dai click dreapta pe butonul "reges online" iti va aparea vechea versiune de unde poti genera documentul.
De altfel, poti lucra si online, asta daca nu vrei sa transmiti direct din Saga.
-
aurel211252
Buna.Concediu medical atat din 02.2026, cat si din 03.2026 ,le-am introdus in Saga .Iar cand vreau sa transmit in Reges, imi spune ca nu exista conexiune intre Saga si Reges(Eroare conectare cu Reges.Credentialele incorecte...Imi afiseaza Saga sa intru in Reges si sa urmez pasii pentru a obtine credentialele.In 01.2026 am introdus User si parola si am putut transmite cu noile date despre angajati).Am facut pasi si am primit in Reges User si parola.Insa in Saga nu pot(nu mai apare afisajul cu introducerea de noi credentialele->User si parola).Ce a-si putea face.Am intrat direct in Reges si am introdus datele manual(Suspendare angajatului aflat in concediu medical).Sa trimit BD la Saga.Va rog putin ajutor...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
aurel211252
Va rog mult sa ma ajutati.Am incercat sa trimit la Saga BD si primesc eroare ca depaseste 25MB (e vorba de o singura firma)...
Ultima oară modificat Mar Mar 31, 2026 9:28 am de către aurel211252, modificat 1 dată în total.
Depaseste 25Mb nu GB. Folositi o platforma publica de transfer de fisiere si trimiteti mail cu linkul generat.aurel211252 scrie: ↑Lun Mar 30, 2026 6:49 pmVa rog mult sa ma ajutati.Am incercat sa trimit la Saga BD si primesc eroare ca depaseste 25GB (e vorba de o singura firma)...
https://gofile.io/
https://limewire.com/
-
aurel211252
Multumesc ciucam544.Nu reusesc sa ii dau de capat la cele doua platforme publice.Daca ma poti ajuta ar fi excelent...Multumesc...
I-ul Artificial "explică cum încarci un fișier pe gofile.io:
- Deschizi site‑ul https://gofile.io în browser.
- Pe pagina principală vei vedea un buton mare de Upload Files. Dai click pe el.
- Selectezi fișierul sau fișierele pe care vrei să le urci de pe calculatorul tău.
- După selectare, încărcarea începe automat, iar progresul este afișat pe ecran.
La final, site‑ul îți oferă un link public pe care îl poți copia și distribui oricui are nevoie să descarce fișierul."
- Deschizi site‑ul https://gofile.io în browser.
- Pe pagina principală vei vedea un buton mare de Upload Files. Dai click pe el.
- Selectezi fișierul sau fișierele pe care vrei să le urci de pe calculatorul tău.
- După selectare, încărcarea începe automat, iar progresul este afișat pe ecran.
La final, site‑ul îți oferă un link public pe care îl poți copia și distribui oricui are nevoie să descarce fișierul."
Bună ziua. Dacă nu se face conexiunea saga cu Reges se vor opera înregistrările atât în Saga cat și în Reges ,așa e ? Adică înregistrarea în program a unui contract apoi în Reges .
-
aurel211252
Multumesc ciucamm544...
Da.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”