Buna dimineata!
Ma confrunt cu o problema tehnica privind modul de calcul concediu medical pe luna februarie, din cele 6 luni anterioare imi sunt afisate 5 luni fara posibilitate de introducere manual luna lipsa ceea ce conduce la micsorarea mediei veniturilor pe 6 luni anterioare cat si numar zile baza de calcul.Este un concediu medical in continuare, cod 08-sarcina. Salariata mi-a prezentat adeverinta cu veniturile pentru ai completa stagiul.In luna ianuarie nu am avut probleme la concediul medical initial. La validarea statului rezulta si contributii calculate suplimentar de CAS si CASS datorate de angajator- alta eroare- in acest caz nu sunt aplicabile art 146 alin 5/9 si art 168 alin 6/1 din cod fiscal.
Ieri am primit concediul medical pentru luna martie , l am introdus si am constatat diminuarea bazei de calcul venituri la 4 luni imi lipsesc 2 luni pentru a completa manual- nu se poate, nu ma lasa programul.
Am sesizat Saga pe adresa de contact, trimis baza de date dar raspunsurile primite pana acum nu au fost pe subiectul aspectat.
Cum pot sa rezolv aceasta problema? Ma puteti ajuta cu o solutie? Cunoasteti cazuri asemanatoare si cum s-au solutionat? Multumesc!
calcul eronat concediu medical
- balazse246
Re: calcul eronat concediu medical
Faptul ca iti sunt afisate doar 5 luni, asta nu inseamna ca atunci cand faci calculul sa iei in calcula perioada de 6 luni, oricum datele despre baza si nr zile se introduc manual, adica utilizatorul decide ce trece acolo.
De altfel, din cate stiu eu, temporar se pot introduce date, doar ca trebuiesc tiparite atunci, deoarece nu se salveaza.
Daca totusi nu reusesti, atunci creezi intr-un excel o lista si o tiparesti.
PS. Pe viitor sa oferi mai mare atenti la ce sectiune postezi ("despre site" nu are legatura cu cele postate).
De altfel, din cate stiu eu, temporar se pot introduce date, doar ca trebuiesc tiparite atunci, deoarece nu se salveaza.
Daca totusi nu reusesti, atunci creezi intr-un excel o lista si o tiparesti.
PS. Pe viitor sa oferi mai mare atenti la ce sectiune postezi ("despre site" nu are legatura cu cele postate).
Re: calcul eronat concediu medical
Multumesc pentru raspuns! Scuze ca nu am postat corespunzator. O zi cu spor!