Eroare la generare d700 in saga
-
andronachem
Re: Eroare la generare d700 in saga
si eu am aceeasi eroare in recipisa pentru trecerea la tva la incasare
Buna ziua! Am aceeasi eroare. Ati reusit sa o rezolvati?
Actualizati dukintegrator (si eventual programul saga). D700 are modulele de validare J5.0.2 si P4.0.3. Binenteles ca pentru ultima varianta de pdf D700_XML_0126_110326 (A1.0.0 /11.03.2026).
Rezolvat dupa ce am pierdut jumatate de zi. Am descarcat D700 de pe anaf si am reusit sa trimit fara erori trecerea cu tva la incasare . Treceti CA an precedent la 1.16 si puneti bifa si la ,, modifica perioada fiscala" chiar daca ramane aceeasi. Apoi completati subsectiunea B.IV. Succes!
-
ionescuc468
Eu am aceeasi eroare mentionata in postarile anterioare. Am incercat din Saga, am incercat si direct din formularul descarcarcat astazi de la Anaf. Aceeasi eroare. Iar solutia de mai sus, sa trec cifra de afaceri, nu merge, pentru ca eu modific doar domiciliu fiscal, iar societatea este neplatitoare de TVA.
Cred ca mai astept cateva zile, poate fac update cei de la Anaf.
Cred ca mai astept cateva zile, poate fac update cei de la Anaf.
Am specificat, pentru trecere cu tva la incasare (am vazut ca mai sunt in aceeasi situatie) , pentru celelalte nu stiu.
-
constantind534
Aceeasi eroare a mai fost si prin ianuarie sau februarie (nu mai stiu). Tu schimbai vectorul legat de salariati si ei te luau cu cifra de afaceri. A durat 3 zile pana au modificat validatorul.
Problema legată de mesajul cu CifA1 și CifA2 ține de validarea la ANAF. Nu este o eroare generată de SAGA. Luați legătura cu ANAF și semnalați problema prin SPV pe asistență servicii informatice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
enem195958
am sunat eu la anaf ieri si cunosc eroarea,a fost raportata, se lucreaza la remediere..rabdare si tutun. niste incapabili..