Buna ziua,
Am un analitic la un furnizor de imobilizari care a fost inregistrat pe 401, avand istoric incepand cu 2025. Aveti idee, daca as modifica acum contul din 401 in 404, din intretinere baza de date, mi-ar da eroare la SAF-T?
Multumesc
SAF-T
Re: SAF-T
Lasati-l asa cum este.
In trecut acel furnizor nu era de imobilizari ci de diverse alte bunuri pe care le-ati achizitionat.
Acum este de imobilizari si aveti inca un analitic.
Sigur ca exista (ca peste tot) colegi de breasla care au sarit ca arsi ca eu nu am mai creat inca un furnizor pentru imobilizari si am folosit acelasi cont al furnizorului normal. Am fost pus la zid. Dar toti cei care "pun la zid" nu stiu sa explice motivul pentru care este eronata folosirea altui cont; implicatiile. Ei stiu sa puna la zid!
In trecut acel furnizor nu era de imobilizari ci de diverse alte bunuri pe care le-ati achizitionat.
Acum este de imobilizari si aveti inca un analitic.
Sigur ca exista (ca peste tot) colegi de breasla care au sarit ca arsi ca eu nu am mai creat inca un furnizor pentru imobilizari si am folosit acelasi cont al furnizorului normal. Am fost pus la zid. Dar toti cei care "pun la zid" nu stiu sa explice motivul pentru care este eronata folosirea altui cont; implicatiile. Ei stiu sa puna la zid!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!