Saga PS
Saga PS
Am achiziționat Saga Ps,am introdus un Pfa,iar în momentul în care vreau să introduc facturile de ieșire,când vreau să pun data aceasta fiind și din anul 2025, se aude un beep,ca și cum este o eroare,dar nu se deschide nimic
Poate să-ți întâmplat această problemă
Poate să-ți întâmplat această problemă
Re: Saga PS
Aveti un "calendar" care este langa "ajutor" p[e bara de meniu
Dati click acolo si alegeti ca data de inceput 01.01.2025
Apoi inchideti aceasta fereastra putitoare.
BNutonul ------ > Stocurile initiale:.... (banuiesc ca ati ales data de 01 01 2025)
Dati click acolo si alegeti ca data de inceput 01.01.2025
Apoi inchideti aceasta fereastra putitoare.
BNutonul ------ > Stocurile initiale:.... (banuiesc ca ati ales data de 01 01 2025)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
https://manual.sagasoft.ro/sagaps/topic-4-consideratii-generale.html
Da, am selecatat exact cum ati specificat, ce poate sa fie altceva, acelasi lucru se intampla?
Va atasez si setarile cum sunt puse, aveti o alta idee?
Când intrați în program, apar firmele și în dreapta data curentă de acum,.. lasați așa NU o schimbați.
întrați la firma dorită și încercați să intriduceți iar o factură de ieșire.
întrați la firma dorită și încercați să intriduceți iar o factură de ieșire.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Bună ziua,nu am schimbat aceea data,am lăsat-o exact cum a pus programul,aveți o altă sugestie,mulțumesc.
Bună ziua,nu am schimbat aceea data,am lăsat-o exact cum a pus programul,aveți o altă sugestie,mulțumesc.
cred că trebuie să scrieți mail la Saga.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Sa nu cumva sa aveti inchis anul in care lucrati
Adica aveti inchis anul 2025, si lucrati in 2024
In cazul de fapta aveti inchis anul 2025 si lucrati in acest an
Vedeti la OPERATII---->Inchidere an (este ultima comanda din submeniul care apare/lista) alegeti luna Decembrie 2025 si vedeti daca apare inchisa
Daca apare inchis anul 2025, devalidati-l
Oricum ca regula luna de incepere a folosirii programului va fi IANUARIE 2025 (pentru anul 2025)
Cand se deschide SAGA PS, aveti in dreapta un buton numit: PRELUARE STOCURI INITIALE. Apasati-l, acolo stabiliti data de la care incepeti sa folositi programul (in cazul nostru Ianuarie 2025)
Adica aveti inchis anul 2025, si lucrati in 2024
In cazul de fapta aveti inchis anul 2025 si lucrati in acest an
Vedeti la OPERATII---->Inchidere an (este ultima comanda din submeniul care apare/lista) alegeti luna Decembrie 2025 si vedeti daca apare inchisa
Daca apare inchis anul 2025, devalidati-l
Oricum ca regula luna de incepere a folosirii programului va fi IANUARIE 2025 (pentru anul 2025)
Cand se deschide SAGA PS, aveti in dreapta un buton numit: PRELUARE STOCURI INITIALE. Apasati-l, acolo stabiliti data de la care incepeti sa folositi programul (in cazul nostru Ianuarie 2025)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
- balazse246
Pentru mutascui
Cand ai intrat in meniul "iesiri" in partea de sus apare optiune de "interval".
Acolo selecteaza ca data inceput "01.01.2025".
Vezi daca iti mai apar probleme.
Cand ai intrat in meniul "iesiri" in partea de sus apare optiune de "interval".
Acolo selecteaza ca data inceput "01.01.2025".
Vezi daca iti mai apar probleme.