recuperare date restaurare
recuperare date restaurare
am efectuat o restaurare dintr-un fisier zip cu date anterioare inregistrarilor curente, si bineinteles, mi-au disparut cele curente... mai am vreo sansa sa recuperez informatiile? macar facturile intrate si iesite ...
Re: recuperare date restaurare
Mergeti tot la restaurare si vedeti ca inainte de RESTAURATE a fost facut o copie de siguranta.
Exemplu:
In momentul in care am restaurat dintr-un fisier zip cu date anterioare, SAGA face o arhiva de INAINTE de a INCEPE procesul de restaurare. La ora 12:20 am inceput restaurarea datelor vechi
In acelasi moment (de fapt mai devreeme cu cateva secunde, SAGA a facut o copie de siguranta
Mergeti in acelasi loc in care ati facut restaurarea si gasiti copia de siguranta facuta INAINTE de ceea ce ati resaurat.
Dati click pe acea arhiva si dati restaurare.
Daca nu stiti ce faceti CA SA NU PIERDETI CEEA CE S-A LUCRAT LUATI LEGATURA CU CINEVA CARE POATE VEDEA SI INTELEGE CEEA CE URMATI SA FACETI.
Exemplu:
In momentul in care am restaurat dintr-un fisier zip cu date anterioare, SAGA face o arhiva de INAINTE de a INCEPE procesul de restaurare. La ora 12:20 am inceput restaurarea datelor vechi
In acelasi moment (de fapt mai devreeme cu cateva secunde, SAGA a facut o copie de siguranta
Mergeti in acelasi loc in care ati facut restaurarea si gasiti copia de siguranta facuta INAINTE de ceea ce ati resaurat.
Dati click pe acea arhiva si dati restaurare.
Daca nu stiti ce faceti CA SA NU PIERDETI CEEA CE S-A LUCRAT LUATI LEGATURA CU CINEVA CARE POATE VEDEA SI INTELEGE CEEA CE URMATI SA FACETI.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!