Eroare conectare Saga licienta activa

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
porumbi371

Re: Eroare conectare Saga licienta activa

#31 Mesaj de porumbi371 »

spuine ca nu ai licenta si daca schimbi numele utilizatorului de pe care a fost instalata saga pe calculator.

herganiec

#32 Mesaj de herganiec »

Imagine
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

#33 Mesaj de ciucam544 »

@ porumbi371 - Mai incercati, scrieti corect datele, e adevarat ca acum pare ca merge greu. Am incercat si eu ce ati spus dvs. si dupa o instalare in alt user de windows, dupa verificarea utilizatorului si parolei, s-a blocat cca 10 secunde. Dar apoi a acceptat si verificat corect licenta si a continuat sa intre in program.

@herganiec - Acele coduri apar doar intr-o instalare corecta de saga dupa ce a fost activat, sunt codurile activarii din fisierele licensePC.dat si licensePS.dat dupa exemplul dvs., desi acolo pare eronat. Daca instalarea este noua (adica nu exista fisiere vechi in folder) , sau folderul saga este mutat pe al PC, acele coduri nu mai apar pentru ca fisierele licenseXX.dat nu mai corespund asocierii cu acel PC sau nu exista deloc. Ma rog, nu apar pt. ca nu se poate intra in program :roll:

barbul757

#34 Mesaj de barbul757 »

Buna ziua,am primit acceptul pentru a doua societate pentru care sa utilizez saga web,dar nu stiu cum sa fac, nu am primit nici un mail cu vreun fisier,il descarc pe cel de la prima societate? folosesc aceiasi parola ?
astept sa ma ghidati,multumesc

ciucam544

#35 Mesaj de ciucam544 »

Da. Initial aceeasi parola (contul utilizator administrator). Apoi creeati utilizatori diferiti pentru a limita accesul intre societati, daca doriti.

Scrie răspuns