prima zi neplatita din concediul medical

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
clapanc

prima zi neplatita din concediul medical

#1 Mesaj de clapanc »

Cum se procedeaza in cazul primei zile neplatite din concediul mediacl? Ce trebuie facut ca SAGA sa proceseze corect aceasta?

paturcai

Re: prima zi neplatita din concediul medical

#2 Mesaj de paturcai »

Trebuie sa bifati "prima zi neplatita" in dreptul concediului medical adaugat.
SAGA va sti ce trebuie facut.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

raducue

#3 Mesaj de raducue »

Din pacate Saga nu calculeaza, ca zi neplatita, prima zi LUCRATOARE din luna. De ex: CM 01.03 - 31.03, bifa pusa, el calculeaza indemnizatia pentru 22 zile, nu pentru 21 zile. Ce solutie ati gasit?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

01 MARTIE a fost duminică. așa că e bine nu e vorba de lucratoare sau nelucratoare.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Este corect ce sustine HerganieC, este vorba de zile CALENDARISTICE luate in calcul si nu lucratoare.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.

raducue

#6 Mesaj de raducue »

paturcai scrie: Mie Mar 25, 2026 1:15 pm Trebuie sa bifati "prima zi neplatita" in dreptul concediului medical adaugat.
SAGA va sti ce trebuie facut.
Am bifat si se pare ca "Saga nu stie ce trebuie facut", calculeaza la 22 zile in martie.

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

Imagine
in martie ai 22 zile lucratoare. vezi mai sus pe calendar
1 martie e duminica. prima zi de CM, deci chiar daca bifezi sau nu tot, 22 zile CM sunt. Saga e ok.
Dacă 1 martie era o zi lucratoare ATUNCI Saga considera zi neplatita si implicit erau 21 zile CM platite.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

pomparaus

#8 Mesaj de pomparaus »

Multi de la Casele de sanatate din diferite judete au respins dosare, motivand ca nu se plateste prima zi lucratoare din medical. Cunosc cazuri de la prietene.

paturcai

#9 Mesaj de paturcai »

Desi sunt in afara subiectului, mi-a trebuit mai mult de 60 de minute sa completez online o cerere pentru subventie la somaj.
Va rog sa nu ma provocati sa spun ce vreau sa spun din tot sufletul: fie noi toti din mediul privat suntem niste imbecili fie noi suntem imbecili.
De ce sa respingi, de ce sa nu dai un comunicat de ce sa nu publici pe site-ul tau greselile de interpretare?
Iata acest forum a fost deschis la initiativa SAGA.
SAGA are tot intereseul sa culeaga cat mai multe informatii/greseli/imbunatatiri ca sa fie in pas cu solicitarilor CELOR PLATITORI.
Platitorii tin SAGA C pe linia de plutire. SAGA nu primeste stipendii guvernamentale si isi incepe ziua de munca dupa ce-si bea cafeaua. Sau daca o incepe, din ce stim cu totii, lucreaza noaptea pana in zori, contra timp. Sa-si multumeasca sustinatorii.
De ce s-ar obosi Casa de Sanatate sa explice noile prevederi cu 3 exemple ca sa inteleaga toata prostimea?
Mai bine isi pun ţâţe, au grijă de propriul aspect, pe banii prostilor; isi dau prime ca au gasit nu-stiu-ce concediu medical gresit cu 50 de bani la calcule, dar sa te ajute cu o informatie n-ai sa vezi.
Tot au impresia ca suntem bogati si avem bani mai multi decat ei
AVEM DOBITOCILOR pentru ca nu avem sambete si duminici si avem cel putin 20 sau 50 de sefi, fiecare firma pe caer o pastorism ne este sef si stam drepti.
Banul acela pe care-l castigam noi E MUNCIT nu e BĂŞIT; noi cand mergem pe strada sau la vreun ghiseu nu mirosim a parfum de cel putin 1500 lei 30 ml, nici nu lovim cu tocurile in dusumea sa se uite lumea dupa noi.
Muncim DOBITOCILOR SI INUTILILOR CARE SUNTETI!

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

alea sunt f[cute s[ te descurajeze de a angaja ;omeri. nu sunt f[cute s[ ajute oamenii sau firmele..

Scrie răspuns