import din smartbill
import din smartbill
Societatea a inceput sa vanda online produse. Facturile se fac in smartbill deocamdata manual. Doresc sa le import in saga.
A trimis clientii si facturile salvate din smartbill, le-am salvat int-un folder dar cand merg sa fac importul vad doar clientii.
Nu stiu care ar fi cauza ?
A trimis clientii si facturile salvate din smartbill, le-am salvat int-un folder dar cand merg sa fac importul vad doar clientii.
Nu stiu care ar fi cauza ?
Re: import din smartbill
Revin cu explicatii suplimentare
Daca fac importul din e-facturi emise nu sunt preluate liniile cu discount fiind scazute deja din valoarea marfurilor. Patronul nu doreste sa renunte la discountul acordat pe linia urmatoare produsului. Societatea este cu tva incasare. Este vorba de sute de facturi si este greu de determinat discountul si inreg separat pentru descarcarea gestiunii corect.
Multumesc frumos pentru ajutor
Daca fac importul din e-facturi emise nu sunt preluate liniile cu discount fiind scazute deja din valoarea marfurilor. Patronul nu doreste sa renunte la discountul acordat pe linia urmatoare produsului. Societatea este cu tva incasare. Este vorba de sute de facturi si este greu de determinat discountul si inreg separat pentru descarcarea gestiunii corect.
Multumesc frumos pentru ajutor
- balazse246
Si cum ai rezolvat?
Primisem fisierul cu facturi redenumit. Am primit din nou fisierul asa cum a fost salvat si am importat corect si liniile cu discount
- balazse246
Si acel fisier din ce meniu si sub ce format a fost salvat?
Poti sa oferi mai multe detalii despre procesul intreg (deoarece mai multi utilizatori au intrebati in ultima perioada)?
Poti sa oferi mai multe detalii despre procesul intreg (deoarece mai multi utilizatori au intrebati in ultima perioada)?
Da. Si eu as vrea a stiu.balazse246 scrie: ↑Sâm Mar 28, 2026 11:21 am Si acel fisier din ce meniu si sub ce format a fost salvat?
pasi de urmat
smartbill
documente emise sau rapoarte
facturi
selectare perioada dorita
export saga
export clienti pf
import saga: diverse-import date
foarte important-nu se redenumesc fisierele
smartbill
documente emise sau rapoarte