Buna seara.
Corect este 13-17 din fond salarii, apoi 18-31 din FNASS.
Prima zi se suspenda si in statul de salarii.
In Reges se suspenda perioada 12-31 01.2026.
Acesta a fost raspunsul de la CASS.
Toate CM care sunt emise cu 01.02.2026, indiferent ca au fost pe luna ianuarie se suspenda prima zi.
Daca sunt de ex 3 CM initiale de la medici diferiti pentru aceeasi persoana se suspenda la fiecare CM prima zi. Daca intr-o luna aveti de ex 2 CM unul initial si unul in continuare, la fel se suspenda prima zi pentru fiecare CM, adica prima zi la initial si prima zi la continuare.
concedii medicale ianuarie si februarie
Re: concedii medicale ianuarie si februarie
Doamne!
Facedti asa cum va spun eu
Daca va mai suna sa va dea prevederea legala si sa-i lasati telefonul dumneavoastra ca poate o sa va sune Lia.
Ce inutili.
Facedti asa cum va spun eu
Daca va mai suna sa va dea prevederea legala si sa-i lasati telefonul dumneavoastra ca poate o sa va sune Lia.
Ce inutili.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Buna dimineata
Va rog o lamurire: CM 18.06 - 30.06.2026 spital (13z)
si in continuare CM 01.07 - 10.07.2026 spital la externare (10z)
Eu am facut asa: 18-22.06 FP si 23-30 FNUASS - fara suspendare o zi ca e cm eliberat de spital Procent 75%
01-10.07 FNUASS procent 75% (tot episodul de boala are 23z
Va rog o lamurire: CM 18.06 - 30.06.2026 spital (13z)
si in continuare CM 01.07 - 10.07.2026 spital la externare (10z)
Eu am facut asa: 18-22.06 FP si 23-30 FNUASS - fara suspendare o zi ca e cm eliberat de spital Procent 75%
01-10.07 FNUASS procent 75% (tot episodul de boala are 23z
Buna
Eu inteleg ca daca nu are PNS la observatii, prima zi ramane neplatita.
Astept pareri, ma intereseaza si pe mine subiectul.
Multumesc
4.La articolul VI, după alineatul (2) se introduc trei noi alineate, alin. (3)-(5), cu următorul cuprins:
(5) Până la data emiterii noilor formulare de certificate de concediu medical, în condiţiile alin. (1), pentru punerea în aplicare a prevederilor art. II alin. (4) şi (5), pe formatul în vigoare al formularelor de certificate de concediu medical medicul curant va înscrie în rubrica «Observaţii» - «PNS», utilizând semnătura şi parafa."
Eu inteleg ca daca nu are PNS la observatii, prima zi ramane neplatita.
Astept pareri, ma intereseaza si pe mine subiectul.
Multumesc
4.La articolul VI, după alineatul (2) se introduc trei noi alineate, alin. (3)-(5), cu următorul cuprins:
(5) Până la data emiterii noilor formulare de certificate de concediu medical, în condiţiile alin. (1), pentru punerea în aplicare a prevederilor art. II alin. (4) şi (5), pe formatul în vigoare al formularelor de certificate de concediu medical medicul curant va înscrie în rubrica «Observaţii» - «PNS», utilizând semnătura şi parafa."
-
luchianc987
Buna ziua!
si eu am aceeasi problema
si nu reusesc sa iau legatura cu angajatul
si eu am aceeasi problema
si nu reusesc sa iau legatura cu angajatul