FORMULAR GRESIT BILANT

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
fazicaa

FORMULAR GRESIT BILANT

#1 Mesaj de fazicaa »

Buna ziua. Am depus formular s1003 pt bilant in loc de s1005, cum era corect.Am observat doar cand am descarcat recipisa- fara erori de validare.
Stie cineva daca trebuie facuta corectie, pot incarca formularul corect sau cum se procedeaza?
Multumesc frumos!

pomparaus

Re: FORMULAR GRESIT BILANT

#2 Mesaj de pomparaus »

Suna la Anaf si povesteste-le ca ai depus bilant pentru entitate mica in loc de microintreprindere : trebuie mers la sediu Anaf cu setul de documente cerute de ei (bilantul corect, declaratia administratorului ....)

fazicaa

#3 Mesaj de fazicaa »

Multumesc! zile bune!

petrisorl982

#4 Mesaj de petrisorl982 »

Am si eu aceeasi situatie, doar ca eu avand o firma fara declaratii din 2022 am operat totul dupa vectorul fiscal dar trebuia sa o trec la profit din 2023, desi ANAful opereaza din oficiu tot trebuie despusa D010 de contribuabil, in cazul meu neavand salariat regula se aplica din 2023 si apoi am comis si cu bilantul lui 2024, singura suma era capitalul social si am uitat sa verific, clic, clic... bilant pe zero. Aveti cumva si un model al declaratiei pe propria raspundere administrator, am depus corectie in SPV dar mi-au refuzat ca nu este declaratia, ea este dar nu au agreat continutul si acum m-am blocat...

Scrie răspuns