Buna ziua!
Pentru un concediu mecical pe perioada 03.03.2026 - 06.03.2026 cu cod diagnostic 06 care se suportă din CCi se plateste prima zi de concediu, sau se plateste tot din a doua zi lucrătoare?
Am incercat sa bifez ,, prima zi neplatita “ dar imi da sms ,, campul pentru prima zi neplatita a fost bifat eronat “
Multumesc!
concediu medical
- balazse246
Re: concediu medical
Doar din curiozitate, ai actualizat programul, chiar daca ai ultima versiune a programului?
-
kalapism854
Buna ziua!
Am transmis astazi o suspendare a contractului de munca din data de 7 pana la sfarsitul lunii. Problema este ca acum mi s-a spus sa le maresc salariile cu data de 01.05 la toti angajatii. Cum ii ma pot modifica la cea cu suspendare? Pot anula suspendarea , sa modific salariul si dupa aceea sa suspend ctr? Sau ce varianta m-ati sfatui? Multumesc
Am transmis astazi o suspendare a contractului de munca din data de 7 pana la sfarsitul lunii. Problema este ca acum mi s-a spus sa le maresc salariile cu data de 01.05 la toti angajatii. Cum ii ma pot modifica la cea cu suspendare? Pot anula suspendarea , sa modific salariul si dupa aceea sa suspend ctr? Sau ce varianta m-ati sfatui? Multumesc
-
kalapism854
Buna ziua. Mai am o problema. Pana in data de 08.05 am avut ctr suspendat ptr incapacitate temporara de munca. Administratorul doreste sa modifice la toti angajatii salariul cu data de 01.05. Dar la cea cu suspendarea pana in data de 08 in reges nu pot modifica cu data de 01. Cum sa fac cu acest angajat? Va multumesc!
-
kalapism854
kalapism854 scrie: ↑Lun Mai 11, 2026 12:57 pm Buna ziua. Mai am o problema. Pana in data de 08.05 am avut ctr suspendat ptr incapacitate temporara de munca. Administratorul doreste sa modifice la toti angajatii salariul cu data de 01.05. Dar la cea cu suspendarea pana in data de 08 in reges nu pot modifica cu data de 01. Cum sa fac cu acest angajat? Va multumesc