Acces blocat SAGA C după actualizare 589
-
daineanug405
Re: Acces blocat SAGA C după actualizare 589
cele 3 licente sunt active saga server lucreaza fara probleme dar pe cele 2 calcualtoare client apar probleme legate de licenta. la 1 nu merge Saga C la celalant nu merge Saga PS . Toate calculatoarele sunt conectate la internet. Necazul ca nici nu vad unde sa introduc licenta . dau dublu click pe iconita de la Saga si apoi apar imaginile de mai jos si asta dupa ce am facut update acum. probabil a ramas fara ramas fara licenta dar nu am idee care licenta lipseste si nici nu stiu unde as putea introduce licenta deoarece nu mai pot intra nicaieri .regret nu reusesc sa incarc poze decat asa:
https://ibb.co/svPgmSGt
https://ibb.co/cSFjShTx
a doua zi: *rezolvat*: Domnilor am deslusit fenomenul dupa ce am intrat la licente si am scris acolo fiecare de unde este, am inteles ca o licenta de Saga C si o licenta de Saga PS lipseste le-am cumparat iar calculatoru a recunoscut licenta imediat fara sa ma mai intrebe nimic. Nu pot sa imi explic cum mergea pana inainte de update dar in sfarsit inteleg ca au fost schimbate modul in care sunt recunoscute aceste licente . Despre ce licenta foloseste un program mergem la " Ajutor" apoi " despre" si acolo vedem ce licenta foloseste programul. Nu sterg nimic poate ii va folosi cuiva cele intamplate mie. multumesc frumos
https://ibb.co/svPgmSGt
https://ibb.co/cSFjShTx
a doua zi: *rezolvat*: Domnilor am deslusit fenomenul dupa ce am intrat la licente si am scris acolo fiecare de unde este, am inteles ca o licenta de Saga C si o licenta de Saga PS lipseste le-am cumparat iar calculatoru a recunoscut licenta imediat fara sa ma mai intrebe nimic. Nu pot sa imi explic cum mergea pana inainte de update dar in sfarsit inteleg ca au fost schimbate modul in care sunt recunoscute aceste licente . Despre ce licenta foloseste un program mergem la " Ajutor" apoi " despre" si acolo vedem ce licenta foloseste programul. Nu sterg nimic poate ii va folosi cuiva cele intamplate mie. multumesc frumos
Buna ziua. Am actualizat azi saga c la ultima versiune si am primit mesajulnu aveti nici o licenta activa pentru acest program.
Licenta mea este valabila pana in ianuarie 2027.
Licenta mea este valabila pana in ianuarie 2027.
Aveti idee unde pot gasi o versiune anterioara de ex 30601?
Sa incerc sa o instalez la o versiune mai veche?
Explicati contextul in care dupa actualizare ati primit acest mesaj! Ati schimbat ceva la PC? Lucrati remote? Altfel, anulati activarea pe portalul saga in contul dvs. la licenta respectiva si reactivati deschizand programul saga si completand corect datele dvs. de cont.
Buna ziua. Si eu am aceeasi problema. Primesc mesajul : nu aveti nicio licenta activa pentru acest program. Cum ati rezolvat?
- balazse246
Cumva lucrati prin RDP?
Nu stiu ce este RPD
. Avem un server si 2 calculatoare. Am achitat 3 licente.
Nu RPD ci RDP! (Remote Desktop Protocol) Si saga nu mai este un simplu program de contabilitate este un sistem digital. Deci daca nu-l folositi doar la dvs. in calculator trebuie sa stapaniti macar ceva cunostinte medii de IT, cum ar fi retelistica si windows, pentru a folosii corect sistemul. Daca aveti mai multe licente activate, identificati ID-ul de activare al licentei neactivate prin eliminare. Intrati in contul client al dvs. pe portalul saga si notati codurile activarilor. Apoi pe fiecare calculator identificati acele ID-uri, adica deschideti programul saga si in meniu > Ajutor > Despre vi se va afisa codul de activare al licentei. Va intoarceti pe portal si pastrati codurile care functioneaza si anulati pe cel care nu ati reusit sa-l identificati (pt. ca prgramul saga nu s-a activat). Dupa ce a-ti anulat codul (confirmati anularea si eventual vedeti cate anulari/reactivari mai aveti ramase), va intoarceti in calculatorul care nu are saga activat si reintorduceti datele corect cand cere confirmare de activare. Daca totul este ok, programul se activeaza si pe acel calculator, iar daca verificati codul de activare, il puteti vedea si in pagina dvs. de cont client, la licente. La fiecare licenta activa aveti optiunea sa salvati si o descriere a calculatorului pt. a tine evidenta mai usor, eventual notati cate reactivari mai aveti pe acea licenta.
Multumesc frumos!