Contact suport tehnic SAGA C

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
usvatc685

Re: Contact suport tehnic SAGA C

#31 Mesaj de usvatc685 »

Buna ziua

ma avertizeaza ca nu mai am legatura cr spv,am semnatura ok pe saitul anaf ,am verificat cu cei de la CERTSING....nu stiu de ce nu imi arata semnatura mea un programul SAGA...sa o pot actualiza... :(

Va rog sa ma contactati sa pot remedia problema,deoarece este in program probabil ceva ce nu stiu actualiza.

Multumesc frumos!

balazse246

#32 Mesaj de balazse246 »

Forumul este pentru a comunica cu utilizatorii programului si nu cu echipa Saga.
Daca doresti sa discuti cu echipa Saga ai doua optiuni:
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php

Unde nu iti arata semnatura?

Vrei sa transmiti e-factura si nu poti?
Ai actualizat recent semnatura digitala?
Ofera mai multe detalii.

chirilovv

#33 Mesaj de chirilovv »

Conexiunea intre SAGA si SPV expira dupa 3 luni.
Refaceti conectare dintre SAGA si SPV pe calea saga/e-facturi/cod de acces SPV.

achims586

#34 Mesaj de achims586 »

Bună ziua! Am următoarele 2 spete . La una dintre firme nu îmi duce in decla 394 furnizorii cu tva 0 iar a doua speță la decl. 122 îmi apare următorul mesaj: fișierul depus nu este un document valid- document modificat după aplicarea semnăturii electronice. Salvați o singura data documentul in timpul procesului de semnarea si repeta depunerea. Menționez ca toți pașii au fost făcuți dar mesajul persista.

pricopa

#35 Mesaj de pricopa »

Buna ziua, doresc sa mut licenta Saga C pe una alt laptop. Ma puteti indruma, va rog?

pricopa

#36 Mesaj de pricopa »

Ma puteti ajuta sa mult licenta de pe un alptop pe altu, ce pasi trebuie urmati?

herganiec

#37 Mesaj de herganiec »

copiezi folderul SAGA C si folderul TEMP de pe calculatorul vechi pe un stick. (de obicei este in partiția C:)
2.le copiezi pe calculatorul nou. (tot în C:)
3.pe calculatorul nou, mergi pe pe site Saga, te loghezi in contul tau cu userul si parola care o ai de la ei, si cauti licenta de pe calculatorul vechi pe care o anulezi, apoi inchizi.
4.descarci programul Saga C integral de pe site SAGA si il instalezi peste SAGA C care il ai deja aci.
5. lansezi programul SAGA îți cere user si parola pt Saga care le introduci.
6. lași să facă actualizări și gata.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse246

#38 Mesaj de balazse246 »

Pentru pricopa
Poate ajuta si tutorialul:
https://www.youtube.com/watch?v=OfG05GaI6SA

balazse246

#39 Mesaj de balazse246 »

Pentru achims586
Referitor la D394, daca achizitia este de la platitor de TVA, iar cota de TVA este zero, atunci nu trebuie sa apara.

Referitor la D112, genereaza din nou fisierul pdf, o data dai click pe "1. actualizeaza angajator", dupa care pe "2. validare", semnezi electronic si il transmiti.
Poate ajuta si cele postate pe blog:
https://www.sagasoftware.ro/d112-ianuarie-2020/

zanfird193

#40 Mesaj de zanfird193 »

Buna ziua! Intampin o problema legata de recuperarea datelor la o societate ! Cand selectez arhivare si selectez o arhiva primesc un mesaj ca nu am selectat nici o arhiva!

ciucam544

#41 Mesaj de ciucam544 »

Pt. zanfird193. Verificati integritatea acelei arhive cu un program de arhivare. Poate ca acel fisier .zip este corupt.

ghioarcag

#42 Mesaj de ghioarcag »

Buna ziua
Am o problema cu activarea licentei 1147864 utilizator WEST FIN CONSULTING
AM PLATIT FACTURA PROFORMA pe 29.05.2026 dar nu am primit activarea licentei ..
Este destul de urgent , avand in vedere ca astazi este ultima zi
Va rog sa verificati si sa-mi raspundeti la mail , unde am trimis si copia extrasului de cont bancar

pomparaus

#43 Mesaj de pomparaus »

Aici suntem noi colegii de forum, nu Saga. Pentru activarea licentei, efectuati actualizarea programului, din meniul Ajutor > Actualizare automata. Detalii privind procesul de actualizare regasiti in tutorialul video Actualizarea programelor Saga.

botezd

#44 Mesaj de botezd »

Buna ziua,

Nu o data mi s-a intamplat ca programul de declaratii ANAF sa nu "aduca" toate declaratile generate si/sau semnate.
La deschiderea programului se indexeaza declaratiile din folder dar nu se vad de prima data toate cele pe care stiu ca le-am generat.
Ulterior, la urmatoarea/urmatoarele deschideri ale programului, apar cele "disparute'.
Cum credeti ca as putea rezolva acest lucru?

ciucam544

#45 Mesaj de ciucam544 »

Programul Declaratii ANAF (acum la versiunea 2.0.0.125) scaneaza si isi creeaza propria baza (firebird) declaratii.fdb cu fisierele si documentle descoperite. In principiu e bine sa nu folositi ca setare in programul SAGA acelasi folder pt. declaratii cu alte documente (cum ar fi cele de export import), adica cum e cel initial C:\Temp. Configurati separat un folder unde se vor stoca fisierele generate de SAGA pt. Declaratii. Apoi la deschiderea programului Declaratii ANAF lasati sa se termine scanarea si indexarea fisierelor, vedeti ca in dreapta jos apare data ultimei sincronizari. Eventual rescanati si a-2a oara (butonul Actualizeaza date), care va dura simtitor mai putin. Binenteles ca scanarea si afisarea informatiei este direct dependenta de resursele si performantele sistemului pe care ruleaza. Daca aveti multe pagini de browser deschise, multe pagini adobe pdf deschise, cantitatea de memorie disponibila si viteza hardisk-ului sunt foarte importane. Si in general mai conteaza si optimizarea windowsului.

Închis