rog lamurire
rog lamurire
Buna! am preluat de la 01.01.2026 o societate care a fost pana la 31.12.2025 la impozit pe venit iar de la 01.01.2026 a trecut la impozit pe profit. Can d am preluat baza de date nelucrand niciodata in saga , cred ca nu am setat corect impozit pe profit si a ranmas la cel pe venit. Acum la martie nu stiu cum pot modifica aceasta optiune ca nuimi apare la administrae nimic si nici nu stiu unde pot configura aceasta obtiune. As putea devalida lunile ianuarie si februarie sa pot modifica ?
Re: rog lamurire
In Administrare > Configurare societati aveti in dreapta jos buton D700, impozit si TVA... Completati ce trebuie acolo si cu data corecta.
cand am instalat programul cred ca am omis ceva si la administrare nu imi apare configurari societati ci numai >numere si serii >intretinerer BD , ATAT
Pai trebuie sa va logati in program cu un utilizator cu drepturi de administrare. Folositi saga cu mai multi utilizatori? Initial in program exista un singur utilizator ADMIN fara parola care are drepturi depline la toate optiunile de configurare in program. Daca ati creeat parola pe ADMIN sau altcineva, solutia simpla, este sa instalati programul in alta parte si sa restaurati acolo societatea si sa refaceti configurarea corecta.
multumesc, am rezolvat