procedura casare mijloc fix
-
damaschinc
procedura casare mijloc fix
Buna ziua. Am achiztionat un sistem de vopsitorie cu lant, cuptor, etc. 15.000 euro. Sh. Din pacate, nu din vina vanzatorului ci a noastra, de fapt nu a noastra ci din altele, nu am reusit montarea/instalarea/nemaiavand un spatiu adecvat, autorizat. Si alte motive. Cert este ca de cand il am de un an, nu l-am folosit si nici nu se intrazereste folosirea.Primaria tocmai a actualizat PUG si cladirea ce o am a intrat in zona...rezidentiala, fiind chiar la limita. Trec peste detalii. Cum pot "scapa" de el ca mijloc fix cu acesta valoare mare? Ma obliga ceva. ori cineva? Multumesc.
Re: procedura casare mijloc fix
Cea mai eficientă cale este Vânzarea. Chiar dacă îl vindeți cu 10.000 euro, închideți contabilitatea corect, recuperați numerar și nu aveți bătăi de cap cu ajustările complexe de TVA la casare.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
damaschinc
Va multumesc de raspuns. Problema este ca acest utilaj pentru functionare si valoare trebuie instalat intr-un anume loc si conditii pe care le intruneam la momentul cumpararii si apoi, nu. Ca valoare mai are de cel mult fier vechi. Pe componente nu cred ca se inghesuie careva, si oricum cam tot acolo as ajunge. Asta-i intrebarea. In ce conditii pot totusi sa "scap" de el? Multumesc.
Casare Se poate face DOAR dacă:
este degradat,incomplet,inutilizabil,depășit tehnic,imposibil de utilizat în condițiile actuale.
Aveți nevoie:
decizie administrator,
proces-verbal de casare,
eventual comisie internă,
justificare (lipsă autorizații, schimbare PUG, imposibilitate utilizare etc.).
este degradat,incomplet,inutilizabil,depășit tehnic,imposibil de utilizat în condițiile actuale.
Aveți nevoie:
decizie administrator,
proces-verbal de casare,
eventual comisie internă,
justificare (lipsă autorizații, schimbare PUG, imposibilitate utilizare etc.).
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
- balazse246
Pentru damaschinc
Si cine te opreste sa vinzi utilajul la o persoana fizica (neafiliat), care ulterior il va vinde la fier vechi?
Si cine te opreste sa vinzi utilajul la o persoana fizica (neafiliat), care ulterior il va vinde la fier vechi?
-
damaschinc
Corect. Ambele raspunsuri merita si o alta intrebare, nu? Cu ce pret?
- balazse246
Cu ce pret doresti (important este sa nu fie la un afiliat).