Fiind de nationalitate maghiara sarbatorile legale-pastele-au fost in perioada 03.04.2026-06.04.2026.In programul Saga-Configurare salarii-am modificat zilele de 03.04 si 06.04.2026 ca si sarbatori legale.
Am o problema la generarea statului de plata pentru angajatii care au fost in aceasta perioada si in CO.,aceste zile sunt preluate in stat ca si zile de concediu, nu ca si zile libere.
Nu stiu care e problema,in pontaj am putut face modificarea,in rubrica CO apar zilele corect,numai la generarea statului zilele libere apar ca si zile de CO.
E o problema de program?
Multumesc!
stat -sarbatori legale
- balazse246
Re: stat -sarbatori legale
Modifica inapoi, acel meniu nu este pentru a fi modificat de utilizator.
-
kiralya652
Nu stiu care e problema,nici acum nu imi genereaza corect statul.Pontajul,concediu de odihna imi apar corect zilele,la validarea statului zileledeCO e diferit-exact zilele de sarbatoripascale 0304-06.04.2026
- balazse246
Ofera detalii complete (cel putin pentru un anagjat), ce nu ii corect?
Sau daca nu doresti sa postezi, atunci trimite o salvare de baza de date echipei Saga sa verifice ei baza de date.
Sau daca nu doresti sa postezi, atunci trimite o salvare de baza de date echipei Saga sa verifice ei baza de date.
-
ionescug551
Buna ziua,
O societate ce are salariati care lucreaza si noaptea si simbata si duminica da salariatilor spor special pentru acestea (conform CIM).Intrebarea mea este urmatoarea :daca o zi de sarbatoare legala(ex 31.mai) este duminica si un salariat lucreaza in aceasta zi ,ziua se plateste cu spor 100%??
O societate ce are salariati care lucreaza si noaptea si simbata si duminica da salariatilor spor special pentru acestea (conform CIM).Intrebarea mea este urmatoarea :daca o zi de sarbatoare legala(ex 31.mai) este duminica si un salariat lucreaza in aceasta zi ,ziua se plateste cu spor 100%??