functionalitate - merge foarte greu aplicatia !!

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
eftimiea71

functionalitate - merge foarte greu aplicatia !!

#1 Mesaj de eftimiea71 »

din cand in cand, mai ales luni dimineata, dar nu numai, iar uneori in cursul zilei pe la amiaza (in jurul orelor 13:30-14:00) aplicatia web merge foarte greu. Trebuie avut rabdare sa poti incheia o factura sau o incasare.
uneori dai un refresh paginii si parca da semne ca ar fi in regula, apoi iar se intampla sa mearga greu...
mai constata si altcineva acest lucru? nu cred ca e vorba de legatura noastra la net, pentru ca avem o legatura stabila, iar pentru alte aplicatii/site-uri nu avem aceasta problema...

horeangaf

Re: functionalitate - merge foarte greu aplicatia !!

#2 Mesaj de horeangaf »

Da, merge foarte greu aplicatia, uneori faci incasare si cand te uiti nu s-a incasat nimic si multe alte intarzieri

eftimiea71

#3 Mesaj de eftimiea71 »

oare sunt solutii ?

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Va conectati prin browser sau folositi programul ca si interfata de conexiune?
Cel mai bine, incercati sa va conectati prin browser, iar programul sa il folositi doar pentru ceea ce nu puteti face prin browser.

eftimiea71

#5 Mesaj de eftimiea71 »

Ne conectam prin browser. sunt momente si momente... Uneori merge foarte bine, alteori, tinem un client cateva minute bune pana putem sa inchidem factura si plata...

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Eu personal nu folosesc programul ca atare, dar cred totusi ca ar tine de viteza de internet.
Cand merge greu ai incercat sa faci o verificare a vitezei de internet?

moldoveanua69

#7 Mesaj de moldoveanua69 »

Da, chiar acum merge f.f. greu!!
Pentru fiecare vizualizare de fisa trebuie sa ii dau refresh, iar aleg contul si perioada si tot asa....
Alte aplicatii online sunt bine, deci nu e de la internet.

coleasav

#8 Mesaj de coleasav »

Buna ziua,
am urmatorul mesaj: programul nu se poate conecta la baza de date ....plus eroare de conectare. Imi cere user si parola... am incercat si de pe laptop si de pe calculator...aceeasi problema.
Multumesc,
Maria

balazse246

#9 Mesaj de balazse246 »

Pentru moldoveanua69
Incearca sa trimiti e-mail echipei Saga, si vezi ce raspuns primesti.
Sa ne zici si noua de noutati.

balazse246

#10 Mesaj de balazse246 »

Pentru coleasav
Discutam despre conexiune de pe statia locala la Saga WEB sau discutam despre o conexiune de pe un client pe server?
Daca discutam despre Saga WEB, atunci incearca sa actualizezi programul.
Daca discutam despre conexiune de pe client pe server, atunci verifica sa fie asigurata conexiune de retea spre server, precum sa ai aceeasi versiune pe local care este si pe server.
Sa ne zici daca s-a rezolvat.

pletosui

#11 Mesaj de pletosui »

saga web - eroare conectare incercati mai tarziu ! sunt ferm convins ca problema este din server !

coleasav

#12 Mesaj de coleasav »

balazse246 scrie: Mie Mai 27, 2026 6:30 am Pentru coleasav
Discutam despre conexiune de pe statia locala la Saga WEB sau discutam despre o conexiune de pe un client pe server?
Daca discutam despre Saga WEB, atunci incearca sa actualizezi programul.
Daca discutam despre conexiune de pe client pe server, atunci verifica sa fie asigurata conexiune de retea spre server, precum sa ai aceeasi versiune pe local care este si pe server.
Sa ne zici daca s-a rezolvat.
Buna ziua,

incercasem de pe laptop cu conectare pe sagaweb si nu se conecta, sau daca se conecta se intrerupea. Uterior am incercat de pe calculator pe client - server si imi cerea parola, introduceam parola si aveam mesaj ca este incorecta.
Am actualizat programul pe calculator, am primit si mailul de la SAGA - multumesc, si am putut accesa.
Astazi, am intrat pe sagaweb , a fost ok pana acum cca 10 minute. Iar s-a intrerupt, vreau sa ma reconectez...user, pass...si nu se conecteaza. Se invarte "rotita" :roll:

Apreciez implicarea dvs si sper sa se rezolve situatia .

Maria

moldoveanua69

#13 Mesaj de moldoveanua69 »

eroare Saga Web.jpg
eroare Saga Web.jpg (51.15 KiB) Vizualizat de 750 ori

ciucam544

#14 Mesaj de ciucam544 »

Nu are rost sa umpleti forumul cu erori de genu acesta, pentru ca sunt foarte contextuale. Probleme pot apare in functie de cati utilizatori lucreaza pe aceeasi baza, cat de multa informatie este in acea baza, poate ati nimerit cand altcieva restaura baza din alta parte, samd. Nu va ramane decat sa incercati logarea si lucrul de mai multe ori in mai multe perioade de timp. Daca problemele nu dispar, sau sunt probleme doar la anumite ore, cand dvs. trebuie sa lucrati, clarificati logistica de lucru cu colaboratorii dvs. si in ultima instanta trimiteti mail la echipa saga explicand cat mai detaliat situatia. Numai administratorul de la serverele sagaweb poate deduce cauza problemelor dvs. in functie de cat de detaliat descrieti modul dvs. de lucru si consultand si evenimentele contului dvs. din partea serverelor. Toate acestea asumand ca internetul si conexiunea intre echipamentele dvs. si serverele saga functioneaza perfect.

balazse246

#15 Mesaj de balazse246 »

Pentru coleasav
Vezi cele postate de ciucam544.
Noi suntem doar simplii utilizatori ca toti restul, doar ca mai incercam pe cat putem sa ajutam pe forum.

Scrie răspuns