Ma simt un graunte de nisip in acest moment pe langa ce stiu altii si ce instructie au, dar stiu ca acest graunte va face "mecanismul" sa scartie enervant.
AM fost un rebel (sunt inca si nu ma bucur dar imi place).
Eu va multumesc in mod special pentru ca ati avut rabdarea si bunavointa sa va aplecati asupra a ceea ce am incercat (incerc) sa fac.
Va propun sa ajungem un pic mai departe: sa ne dam mana in folosul comunitatii breslei noastre care este atat de dezbinata.
Sa ne ajutam si sa impartasim pentru folosul tuturor datele care sunt publice sunt GRATIS si care ne pot ajuta sa avem acele documente absolut senzationale.
Cand Gepetto mi-a propus SQL pentru baza de date mi s-au strepezit dintii instantaneu. Ce SQL cand eu nici macar nu stiu mult prea multe in domeniul acesta atat de fascinant?!
Datele publice se pot agrega (Doamne cand Gepetto mi-a spus sa iau APIuri de la Termene.ro sau ListaFirme.ro am vazut rosu in fata ochilor). Tocmai CA NU VREAU sa iau de la ei nimic. Absolut nimic.
Ei care vand contra cost date publice mi se par ce-a mai josnica metoda de a face bani. Ii admir pe cei care fac bani dar nu mergand pe principiul "Lasa-l sa plateasca ca prostul (neinstruitul) nu stie!"
Ba prostul stie. Prostul s-a saturat sa plateasca!
Sunt de acord sa ne dam mana si sa ne ajutam. Sunt oameni pregatiti (indraznesc sa-l numesc pe cel mai stralucit membru al comunitatii - Cristian TOMA - TomaC), care pot aduce un suflu prospat si profesionist.
Am atatea idei...
In urma celor scrise de dumneavoastra l-am pus pe Gepetto la treaba. L-am informat despre cele scrise de dumneavoastra. Acelasi set o sa ii dau si lui Gemeni si lui Qwen. Voi vedea ce spun si trag o concluzie.
Gepetto, a gasit niste lucruri bune care
Asta ar face aplicația: (asa se lauda Gepetto)
mai rapidă;
mai puțin dependentă de API;
mai robustă dacă API-ul nu răspunde.
Il las sa vad unde ajunge si voi reveni.
Oricum, acesta este un pas mic dar...voinic.
Va urma si restul...dar mai trebuie sa si muncesc pentru proprii clienti pe care-i pastoresc.