Buna ziua
Din motive ce nu mai conteaza, in aprilie 2025 am foast sters la ANAF din Registrul celor cu TVA la incasare.
Eu am depus D300 ca si cum aplicam TVA la incasare.
Acum mi s-a cerut sa refac toate D300 cu TVA normal, din aprilie 2025 pana in prezent.
Ma gandeam sa fac o copie a societatii sa incarc datele ei, sa devalidez lunile pana in aprilie si sa setez societatea ca functioneaza in regim de TVA normal si sa recalculez toate D300.
Credeti ca este posibil asa ceva, sau aveti solutii mai simple pentru a rezolva problema mea.
Voi cum ati proceda?
Va multumesc anticipat celor care vor binevoi sa ma ajute.
Doamne ajuta.
TVA la incasare
Re: TVA la incasare
Buna ziua,
N-a functionat metoda mea, degeaba am dat devalidare si din aprilie 2025 am scos bifa de la TVA la incasare, ca sistemul calculeaza facturile ca si cum ar fi tot cu TVA la incasare.
Acum intreb pe cei de la suport daca exista o comanda prin care programul sa recalculeze notele contabile in noul mod de TVA normal sau e nevoie sa reintroduc toate facturile.
E nevoie sa refac conturile din modul cum face el nota contabila?
Nu stiu, intreb, ca oricum o sa am nevoie ca de la 01 iunie 2026 tot trec la TVA normal si nu stiu cum sa fac, in program, trecerea, ce setari trebuie sa schimb, in afara de bifa de la configurare societati.
Multumesc si Doamne ajuta.
N-a functionat metoda mea, degeaba am dat devalidare si din aprilie 2025 am scos bifa de la TVA la incasare, ca sistemul calculeaza facturile ca si cum ar fi tot cu TVA la incasare.
Acum intreb pe cei de la suport daca exista o comanda prin care programul sa recalculeze notele contabile in noul mod de TVA normal sau e nevoie sa reintroduc toate facturile.
E nevoie sa refac conturile din modul cum face el nota contabila?
Nu stiu, intreb, ca oricum o sa am nevoie ca de la 01 iunie 2026 tot trec la TVA normal si nu stiu cum sa fac, in program, trecerea, ce setari trebuie sa schimb, in afara de bifa de la configurare societati.
Multumesc si Doamne ajuta.