Migrare WEB
Re: Migrare WEB
Mai am o intrebare , daca la un control se solicita xml unei anumite facturi mai vechi de 60 zile , se poate lista din websaga?
Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema daca se poate : Am migrat in saga web cu o firma si acum am incercat la fel pentru inca una dar cred ca ceva nu fac bine pt ca nu am primit pe mail baza de date a firmei ci doar urmatorul mesaj: Am detectat o autentificare de pe un browser nou. Apăsați pe butonul de mai jos pentru a autoriza acest browser.
ID solicitare: AUTH-600672
Dispozitiv: Microsoft Edge 149 pe Windows 10
IP: 2a02:a58:840e:5600
d4ed
c5b
Data: 02.07.2026, ora 15:16
Autorizează browser
Pentru siguranța datelor dvs., autorizarea acestui browser este valabilă pentru o perioadă de 3 luni, după care va fi necesară o nouă autorizare.
Dacă ați ales opțiunea 'Autentificare fără autorizare', folosiți următorul cod de unică folosință:
940780 .
Ce ar trebui sa fac in situatia asta ?
ID solicitare: AUTH-600672
Dispozitiv: Microsoft Edge 149 pe Windows 10
IP: 2a02:a58:840e:5600
Data: 02.07.2026, ora 15:16
Autorizează browser
Pentru siguranța datelor dvs., autorizarea acestui browser este valabilă pentru o perioadă de 3 luni, după care va fi necesară o nouă autorizare.
Dacă ați ales opțiunea 'Autentificare fără autorizare', folosiți următorul cod de unică folosință:
940780 .
Ce ar trebui sa fac in situatia asta ?
Pe mail nu primiti baza de date a firmei. La prima rezervare de cod fiscal in saga web primiti un mail cu date de acces si creeare cont. La urmatoarele coduri fiscale care le adaugati in saga web nu mai primiti asa ceva, pt. ca trebuie sa urmati aceeasi pasi ca la primul cod fiscal, cu informatiile din acelasi mail si cu utilizatorul administrator si parola pe care dvs. ati configurat-o. Mailul cu "browser care nu este autorizat" primiti de fiecare data cand folositi accesul sagaweb dintr-un browser nou care nu a fost salvat. Puteti sa-l memorati cu acel link primit din mail sau doar sa accesati sagaweb (fara a memora browserul) introducand in pagina de logare pe langa contul si parola dvs., acel cod primit. Daca nu va descurcati, lasati in mesaj privat un contact whatsapp si incerc sa va ajut.