devalidare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cosar

devalidare

#1 Mesaj de cosar »

buna,
am o intrebare daca poate sa ma ajute cineva,cum se poate devalida o factura ca a fost emisa la(iesiri -valuta) si afost reevaluata ?este vorba de o factura emis in SAGA

paturcai

Re: devalidare

#2 Mesaj de paturcai »

Mergeti si devalidati REEVALUARE DATORII IN VALUTA; la fiecare inchidere de luna in partea dreapta aveti un tab numit CALCUL DIFERENTE DE CURS.
Devalidati fiecare luna in parte pana ajungeti la luna dorita, apoi apasati pe TAB-ul respectiv si DEVALIDATI.
Nu uitati sa revalidati dupa ce ati facut modificarea.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

Dacă mai întrebați și mai ales răspundeți în locuri aiurea vă blochez accesul pe forum.

bratus223

#4 Mesaj de bratus223 »

Buna seara. Dupa ce am validat o factura emisa, nu mai reusesc sa o vizualizez prin Operatii - Iesiri. Cum o caut? As dori sa o devalidez. Inca nu a fost transmisa in SPV.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

cu ce dată ai emis-o? poate ai greșit data...
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

bratus223

#6 Mesaj de bratus223 »

Doresc sa modific ceva in denumirea serviciului facturat. Cand intru in Operatii - Iesiri, ecranul este gol, nu stiu cum sa caut factura, pentru a o devalida si modifica. Am doar cautare text, asa o gasesc, doar ca nu ma pot pozitiona pe factura sa o devalidez si sa o modific.

bratus223

#7 Mesaj de bratus223 »

Urmarind un tutorial, constat ca nu am butonul cautare (ocheanul) in meniul meu. De aceea nu am instrumentul cu care sa caut factura emisa. Poate fi camp ascuns? Cum sa il caut?

ciucam544

#8 Mesaj de ciucam544 »

Ce tutorial? Nu va descurcati sa cautati ceva? In manual este specificat (e adevarat gresit cu ochean/binoclu, mai nou este lupa). In programul saga desktop de windows cautarea este cu lupa (ALT+F) si in saga web din browserul de internet cautarea tot cu lupa (CTRL+F). Si vedeti si perioada de timp care este aleasa pt. afisare, sa fie mai din urma, adica mai mare.

bratus223

#9 Mesaj de bratus223 »

Probabil ca nu faceam ceva bine. Am reluat si acum totul este ok. Multumesc.

Scrie răspuns