Buna ziua
va rog a ma sprijini cu urm speta- nu pot inchide luna pt ca am factura nevalidata .In saga desktop admin o vede validata, la mine nu comuta baza de date-ramanae nevalidata si fiind factura de stornare , programul nu vede nici o factura in sold din care sa o scad.
Ma puteti indruma in acest sens- oare de ce exista diferente intre bazele de date ?
Degeaba intreb pe mail la saga ca nu raspunde nimeni.
In alta ordine de idei - cum cautati in saga web o factura dupa nr ei ? In var. desktop aveai posibilitatea in intrari , aici tb sa cauti furnziorul si sa pierzi timp, sus-jos in a o identifica.
va multumesc
discrepante SAGA C Web vs deskop, factura nevalidata-imposibilitate inchider luan iunie
- balazse246
Re: discrepante SAGA C Web vs deskop, factura nevalidata-imposibilitate inchider luan iunie
Nu prea imi vine sa cred ca pe desktop (conectat la baza de date de web) ii validata, iar in web sa nu fie, deoarece lucrezi pe aceeasi baza de date.
Cel mai probabil aplici TVA la incasare, iar in acest caz, cand nu ai sold la furnizor, scoti bifa de la "TVAi".
Referitor la cautare introduci numarul la celula de cautare.
Cel mai probabil aplici TVA la incasare, iar in acest caz, cand nu ai sold la furnizor, scoti bifa de la "TVAi".
Referitor la cautare introduci numarul la celula de cautare.
conturi negasite -eroare generare balanta 30.06.26
Buna ziua
la generare balanta 30.06.2026 in SAGA web apare acest mesaj de eroare -Nu au fost gasite conturile:5. Adaugati-le �n ecranul Plan de conturi.
Motiv pt care totalurile din balanta nu coincid( dif 12309 ron)
Cum pot identifica despre ce conturi e vorba , unde caut?
va multumesc
la generare balanta 30.06.2026 in SAGA web apare acest mesaj de eroare -Nu au fost gasite conturile:5. Adaugati-le �n ecranul Plan de conturi.
Motiv pt care totalurile din balanta nu coincid( dif 12309 ron)
Cum pot identifica despre ce conturi e vorba , unde caut?
va multumesc
Re: discrepante SAGA C Web vs deskop, factura nevalidata-imposibilitate inchider luan iunie
Accesează meniul „Administrare - Întreținere BD - Verificare date” și apas butonul „Verificare Plan de conturi”.