Saga web_siguranta si protectie date

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
cepleanupascu965

Saga web_siguranta si protectie date

#1 Mesaj de cepleanupascu965 »

buna ziua,

Reff saga web a intrebat cineva la un moment dat pe forum "Oare cat de sigur e cloud-ul Saga? Poate un hacker sa acceseze bazele de date ale firmelor si sa faca modificari acolo? Cum e mai sigur pentru mine? E cloud-ul mai bine protejat decat calculatorul meu?
....eu nu am gasit un raspuns la aceste intrebari....ma puteti ajuta cu o clarificare?in special pe partea de siguranta a datelor stocate in cloud?cine si cum raspunde de asta?

multumesc.

vlasceanum963

Re: Saga web_siguranta si protectie date

#2 Mesaj de vlasceanum963 »

ninemi nu stie.. la mila lor.

cepleanupascu965

#3 Mesaj de cepleanupascu965 »

asteptam si un raspuns oficial....orice companie serioasa, trebuie sa garanteze pentru siguranta datelor pe care le administeaza.

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Oare cat de sigur e cloud-ul Saga? - Definiti ce inseamna "sigur"? Este sigur ca orice "cloud". (daca intelegeti termenul)
Poate un hacker sa acceseze bazele de date ale firmelor si sa faca modificari acolo? - Da (foarte putin probabil si de cele mai multe ori din vina utilizatorului)
Cum e mai sigur pentru mine? - Definiti din nou ce inseamna pt. dvs. "sigur"
E cloud-ul mai bine protejat decat calculatorul meu? - Cu siguranta. Exista standarde de siguranta care nu se utilizeaza in calculatoarele obisnuite.
Cine si cum raspunde de asta? - Raspunsul se afla in conditiile de utilizare al programului. Standardele de siguranta garanteaza o parte (din principiu) iar de cealalta parte este responsabilitatea utilizatorului.

Scrie răspuns