ACTIVARE SAGA PS PE UN CALC.
ACTIVARE SAGA PS PE UN CALC.
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu activarea programului SAGA pe primul calculator,deoarece al doilea calculator s-a defectat si trebuie sa depun decl.112.Am incercat sa accesez SAGA WEB,m-am autentificat cu email meu,cu parola creata,dar nu pot sa activez programul.Am trimis un email la saga cu autorizare browser nou SAGA WEB,ID SOLICITARE AUTH-527466/23.07.2026.Cred ca trebuie sa-mi trimiteti dvs.,cerere solicitare acceptata si parola de la dvs.Multumesc!
Re: ACTIVARE SAGA PS PE UN CALC.
Nu prea intelegeti ce si cum, se pare. Autorizarea browserului nu are legatura cu activarea licentei. Sunt doua lucruri diferite. Imi imaginez ca dvs. vreti sa accesati din browserul de internet programul sagaweb. Acolo aveti un utilizator pe baza unei casute de mail. Dupa ce apare acel mesaj cu ID solicitare , accesati casuta de mail respectiva, cautati mailul primit cu solicitarea respectiva si da-ti clik pe butonul de autorizare browser. Astfel acel browser primeste acces in contul respectiv. Daca browserul nu tine minte "cookie-urile" cu setarile acelei autorizari de browser, data viitoare va apare la loc acel mesaj de autorizare si trebuie sa reluati procesul. O astfel de autorizare de browser este tinuta minte maxim 90 de zile.
Am dat clic pe casuta respectiva,mi-a activat browserul,dar doresc sa folosesc programul SAGA PS pe acest calculator si imi spune ca nu am licenta activa.Eu am activat SAGA PS pe alt calculator si acest calc.s-a defectat si nu pot sa dezactivez programul SAGA PS de acolo si sa-l activez din nou pe calculatorul vechi care functioneaza.Multumesc!
Anularea activarii se face pe site-ul www.sagasoft.ro in contul dvs. de client la rubrica licente. Urmariti tutorialul de mutare https://www.youtube.com/watch?v=OfG05GaI6SA&t=175s
Imediat dupa anulare se deschide programul saga pe noul calculator, se completeaza credentialele corect si se activeaza.
Asta odata. Apoi trebuie sa configurati saga sa se conecteze la baza din sagaweb, deci trebuie sa aveti si cheia .RSA pe langa contul utilizator cu mail si parola.
Imediat dupa anulare se deschide programul saga pe noul calculator, se completeaza credentialele corect si se activeaza.
Asta odata. Apoi trebuie sa configurati saga sa se conecteze la baza din sagaweb, deci trebuie sa aveti si cheia .RSA pe langa contul utilizator cu mail si parola.
Calculatorul defect nu se mai deschide ca sa intru pe sagasoft si sa dezactivez licenta de acolo si apoi sa-o activez pe calculatorul vechi care functioneaza.
Folositi doar noul calculator. Nu aveti nevoie de cel vechi. Trebuie sa aveti acces doar la mail, sa puteti salva cheia .RSA in noul calculator, si pe www.sagasoft.ro sa descarcati kiturile programelor si sa puteti intra in contul dvs. de client pt. a verifica licentele. Lasati un nr. whatsapp in mesaj privat si va ajut sa puteti lucra pe noul calculator.
V-am trimis mesaj,l-ati primit?
Buna ziua!Ma puteti ajuta sa-mi activez licenta pe calculatorul functional?Multumesc!
Buna ziua,
Cum pot obtine codul de activare la o licenta cumparata si achitata in 22.07.2026.
In contul meu apare licenta noua dar fara cod de activare.
Oare dureaza mai mult timp?
Cum pot obtine codul de activare la o licenta cumparata si achitata in 22.07.2026.
In contul meu apare licenta noua dar fara cod de activare.
Oare dureaza mai mult timp?
Codul de activare apare dupa ce programul saga se activeaza unde il instalati dvs., intr-un calculator cu windows.
Iar la Informatii suplimentare puteti pune o descriere a acelui calculator, sa stiti dvs. ce cod de activare pe ce calculator este instalat prorgramul.
Iar la Informatii suplimentare puteti pune o descriere a acelui calculator, sa stiti dvs. ce cod de activare pe ce calculator este instalat prorgramul.
Buna ziua! Vreau sa mut SAGA PS de pe calculator pe laptop. Am facut salvarea din program pe un stick. Am instalat SAGA PS pe laptop si acum banuiesc ca trebuie sa trec salvarea de pe stick in SAGA PS. Pe urma cred ca trebuie activare. Poate cineva sa ma ajute?
- balazse246
Pentru stanm711
Vezi tutorialul:
https://www.youtube.com/watch?v=OfG05GaI6SA
Vezi tutorialul:
https://www.youtube.com/watch?v=OfG05GaI6SA
- balazse246
Pentru sanduf291
Totusi ce probleme ai (poti oferii mai multe detalii)?
Totusi ce probleme ai (poti oferii mai multe detalii)?
Asa cum se explica in tutorial, anulati activarea programului din calculatorul vechi, accesand pagina dumneavoastra de client saga de pe portal si la rubrica licente anulati acea activare. Apoi simpla rulare a programului in noul calculator, ar trebui sa se activeze, dupa ce reverificati ca ati completat corect credentialele dvs.
Multumesc!ciucam544 scrie: ↑Mar Iul 28, 2026 6:47 pm Asa cum se explica in tutorial, anulati activarea programului din calculatorul vechi, accesand pagina dumneavoastra de client saga de pe portal si la rubrica licente anulati acea activare. Apoi simpla rulare a programului in noul calculator, ar trebui sa se activeze, dupa ce reverificati ca ati completat corect credentialele dvs.