Buna ziua,
Doresc sa raman pe Saga desktop si sa prelungesc licenta. Nu am mai primit factura proforma. Licenta pentru desktop din prezent este inca valabila, dar se apropie de final. Ce ar trebui sa fac in vederea prelungirii in aceleasi conditii?
mentinere licenta Saga desktop
Re: mentinere licenta Saga desktop
Logati-va in contul dvs saga cu utilizator si parola si descarcati de acolo proforma pt plata licentei noi.
- balazse246
Pentru bratfaleana
Factura proforma va aparea in cont la nivel de licenta cu 15 zile inainte de expirare.
Factura proforma va aparea in cont la nivel de licenta cu 15 zile inainte de expirare.
Buna ziua,
Am achizitionat o licenta noua SAGA desktop, cea veche expira in 5 zile, in contul de utilizator s-a adaugat un nr de licenta dupa plata proformei, dar fara cod de activare. Cum procedez pentru activarea noii licente inainte de expirarea celei vechi? Multumesc frumos.
Am achizitionat o licenta noua SAGA desktop, cea veche expira in 5 zile, in contul de utilizator s-a adaugat un nr de licenta dupa plata proformei, dar fara cod de activare. Cum procedez pentru activarea noii licente inainte de expirarea celei vechi? Multumesc frumos.
- balazse246
Daca ai mers pe reinnoire, adica nu ai generat o licenta noua, atunci nu se schimba nimic, va functiona in continuare.