Miracolul ICA.RO

paturcai

Miracolul ICA.RO

#1 Mesaj de paturcai »

Nu stiu daca multi dintre dumneavoastra mai rasfoiti internetul in cautarea informatiilor care va sunt necesare, dar dupa BOMBA numita DEMOANAF.RO, a aparut - as putea spune: de nicaieri, un MIRACOL in domeniul informatiilor si datelor despre firma.
Este prima data - ma refer la obtinerea informatiilor fara sa ai cont sa fii presat sa iti faci abonament - cel putin deocamdata - ca sa poti vizualiza informatii publice despre o firma, despre ORICE firma din Romania.
Multitudinea de informatii gasita aici te lasa literalmente cu gura cascata: nu stii ce sa apesi mai repede, ce sa cautai mai repede si sa vezi exact ce te intereseaza.
Daca Demoanaf.ro ne-a introdus intr-o altfel de lume a consumului si utilizarii de informatie, ICA.RO devine - fara nicio discutie - de departe cel mai complet site care ofera aproape - daca nu complet - toate datele de care ai nevoie.
Nu cred ca va doriti o informatie si sa nu o gasiti acolo; este imposibil. Nu exista ceva legat de o firma din Romania care sa nu existe acolo (fiscal, financiar).
Nu stiu daca in acest moment sau in viitor acest site va putea sa faca fata cererilor/accesarilor, dar DIN DATE PUBLICE au construit o bijuterie, o bijuterie care ar trebui sa devina standard iar site-urile publice asa ar trebui sa arate: sa fie intiutive si sa gasesti usor si rapiod orice informatie ai nevoie.

Daca mergeti pe BLOG veti putea vedea un MIRACOL: tot ceea ce un contabil poate visa este acolo: fiscalitate, TVA, salarizare, management financiar, AMEF (case de marcat)
Ce este aici? Pestera lui Ali Baba?
Nu spun mai mult, ci doar va invit sa treceti pe acolo. Cel putin 1 ora o veti petrece alaturi de ceea ce in zile sau saptamani v-ati caznit sa gasiti, sa adunati ca sa aveti pentru ca sa va fie mai bine. Cu mult mai bine!

Nu cred ca am fost vreodata mai entuziasmat de vreun site in Romania!

Felicitari pentru conceptie!
Este intr-adevar SINGURUL miracol pe piata de profil din Romania.

DA!
Asa ar trebui un site al unei autoritati publice sa arate.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

tobosv790

Re: Miracolul ICA.RO

#2 Mesaj de tobosv790 »

DEMOANAF este, de fapt, un business. Oare ICA.RO va fi altfel? Miracol...este mult spus..

paturcai

Re: Miracolul ICA.RO

#3 Mesaj de paturcai »

La informatiile pe care le ofera este un miracol.
Daca se va monetiza va oferi mai mult decat firmele de profil.
Eu asa as face.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns