CONCEDIU MEDICAL ACORDAT DE SPITAL

vlada719

Re: CONCEDIU MEDICAL ACORDAT DE SPITAL

#16 Mesaj de vlada719 »

pomparaus sincer nu cred ca trebuie sa iau de bun ceea ce mi-a zis angajatul Casei de sanatate.Din aceast motiv am solicitat ajutor colegilor care s-au confruntat cu o asemenea situatie.Cred ca acesta se prevaleaza de faptul ca Legea 64/2026 a venit cu exceptii incepand cu 1 iunie 2026 dar certificatele mele erau in continuare si nicidecum initiale ,aceste salariate au fost diagnosticate in 2025 si situatia lor nu s-a schimbat si repet toate concediile au fost in continuare.

pomparaus

Re: CONCEDIU MEDICAL ACORDAT DE SPITAL

#17 Mesaj de pomparaus »

Inspectorul de la Casa de Sănătate ti-a cerut să dai jos o singură zi din toată perioada (adică doar prima zi din februarie) sau ti-a cerut în mod expres să tai câte o zi din fiecare lună în parte (februarie, martie, aprilie, mai)? Eu am colegi care au mers pe varianta cu taierea primei zile (una singura daca celelate medicale sunt in continuare) de medical pentru un singur episod de boala, dar nu i-a sunat nimeni sa corecteze. Probabil depinde de fiecare casa de sanatate din fiecare judet. Puetem noi sa gandim/sa interpretam toti corect legea, daca ei gandesc separat.

Scrie răspuns