lista concediilor medicale
lista concediilor medicale
Va rog daca a mai avut cineva conc medicale recente si conf ord 485 trebuie sa depunem lista concediilor medicale.Eu nu reusesc sa o listez.Are legatura cu faptul ca au trecut cele 6 zile pt.depunere?
La depunerea declaratiilor CCI in afara de certificatul medical mai trebuie si declaratia angajatului pe care a dat-o la ridicarea CM?
A depus cineva lista mai tarziu decat termenul?
multumesc
La depunerea declaratiilor CCI in afara de certificatul medical mai trebuie si declaratia angajatului pe care a dat-o la ridicarea CM?
A depus cineva lista mai tarziu decat termenul?
multumesc
- danilevicis
Eu am trimis-o ieri prin fax, imediat dupa ce am completat toate campurile noi ce au venit la ultima versiune.
Asa cred ca le-am sugerat celor de la cass modelul propus de saga a listei, caci nu stiu daca a mai trimis careva lista aia.
Pt. prima data cred ca nu este o problema daca este depasit termenul de 6 zile, avand in vedere ca abia s-a implementat. In continuare trebuie depus in termen
Asa cred ca le-am sugerat celor de la cass modelul propus de saga a listei, caci nu stiu daca a mai trimis careva lista aia.
Pt. prima data cred ca nu este o problema daca este depasit termenul de 6 zile, avand in vedere ca abia s-a implementat. In continuare trebuie depus in termen
- danilevicis
-
Eu rămân la ale mele: înainte de a întreba, încercați să vedeți textul legii.
Vi-l dau eu:
În cazul de față texul e clar: lista se referă la persoane aflate în incapacitate temporară de muncă. Sarcina și lăuzia nu intră în această categorie.Citiți și normele de aplicare a OUG 158/2005.Acestea se găsesc la o simplă căutare cu Google.
Vi-l dau eu:
Dacă și după citirea lui mai aveți neclarități, puneți întrebări.Ordinul CNAS 470/2010 scrie:6) Angajatorii au obligatia sa transmita casei de asigurari sociale de sanatate, in termen de maximum 6 zile de la data la care au fost instiintati cu privire la aparitia starii de incapacitate temporara de munca, lista persoanelor angajate aflate in incapacitate temporara de munca, precum si datele de identificare, respectiv numele medicului prescriptor si unitatea in care functioneaza acesta si declaratia prevazuta la alin (2), daca au solicitat-o.
În cazul de față texul e clar: lista se referă la persoane aflate în incapacitate temporară de muncă. Sarcina și lăuzia nu intră în această categorie.Citiți și normele de aplicare a OUG 158/2005.Acestea se găsesc la o simplă căutare cu Google.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- danilevicis
Ajutor completare date concediu medical
Buna ziua, stimati colegi ma pote ajuta si pe mine cineva cu datelor noi ce se introduc pentru raportarea concediilor medicale. De facpt o sigura nelamurire am ce sa scriu la " nr. aviz medic " unde gasesc acest numar pe certificatul de concediu medical.
- danilevicis
Re: lista concediilor medicale
Informatii pt Bucuresti-Ilfov
Lista cu persoanele aflate in incapacitate de munca
- se intocmeste direct pe site-ul CASMB
- se transmite catre CAS IF la adresa: [email protected]
Lista cu persoanele aflate in incapacitate de munca
- se intocmeste direct pe site-ul CASMB
- se transmite catre CAS IF la adresa: [email protected]
-
Re: lista concediilor medicale
Daca am uitat sa transmit lista concediilor medicale si au trecut 12 zile ce se intampla? Primesc amenda sau nu se mai recupereaza suma