sume de recuperat cci
- balteanuc692
Re: sume de recuperat cci
"Buna ziua,
In acest caz, suma trebuie completata manual in declaratie. Deocamdata, nu am gasit o solutie tehnica acceptabila pentru generarea automata a sumei respective.
Cu stima,
Sorin Nica
IT Manager"
Asta e, trebuie sa o trecem manual si sa tinem cont lunile urmatoare.
In acest caz, suma trebuie completata manual in declaratie. Deocamdata, nu am gasit o solutie tehnica acceptabila pentru generarea automata a sumei respective.
Cu stima,
Sorin Nica
IT Manager"
Asta e, trebuie sa o trecem manual si sa tinem cont lunile urmatoare.
Buna dimineata,
am sume de recuperat cci si merg prin compensare in fiecare luna.As vrea sa stiu daca sumele mai vechi de trei ani se prescriu.
Multumesc!
am sume de recuperat cci si merg prin compensare in fiecare luna.As vrea sa stiu daca sumele mai vechi de trei ani se prescriu.
Multumesc!
A trecut cineva in decl 112 sume la deductibil CCI( ma refer la sume vechi)??
La CASS mi sa spus ca la decl de inventar sa trec 0 daca nu aveam depus cerere.
Multumesc
La CASS mi sa spus ca la decl de inventar sa trec 0 daca nu aveam depus cerere.
Multumesc
Da...eu....am trecut sume mai vechi....dec 112 a generat o atentionare ...dar cu atentionari decl 112 se primesc.....numai cu erori nu!
-
pt buriank
Poate fi depusa cererea pentru diferenta ramasa de recuperat din dec. 2010 si acum, eu am depus Cererea azi si in Inventar am cuprins suma (la sume de recuperat).Termenul pt depunerea Cererii este 90 zile.Nu mi se pare in regula recuperarea in 2011 in Decl.112 a indemn din luni precedente.
Poate fi depusa cererea pentru diferenta ramasa de recuperat din dec. 2010 si acum, eu am depus Cererea azi si in Inventar am cuprins suma (la sume de recuperat).Termenul pt depunerea Cererii este 90 zile.Nu mi se pare in regula recuperarea in 2011 in Decl.112 a indemn din luni precedente.
Si eu am suma mare de recuperat de la CCI. Am convenit de mai bine de un an cu casa sa mergem pe compensari. Declaratia am depus-o debifand pur si simplu creanta respectiva din campul A, asa incat ea nu mai apare deloc nici in PDF. Sa vedem pana la urma ce-o sa fie !
Ai modificat si vectorul fiscal pentru acea contributie, daca nu declari nimic?
Normal ca nu ! am facut si eu pe grozava luna asta ! poate se mai schimba ceva mai incolo, cine stie ! Sunt necajita caci asa cum am spus am peste 35000 lei de recuperat. Cei de la casa au zis ca suntem o fabrica de "bolnavi" cu atatea medicale si mai bine sa mergem pe compensari. Avem o mica fabrica de textile. Normal ca fetele sunt bolnave ca lucreaza vai mama lor .... in scame si umiditate, iar de zgomot ce sa mai zic. Oricum tare imi e teama ca o sa fac rectificative !
Nu cred ca este corect sa fie debifat la CCI.
In cel mai rau caz vei da in judecata Casa de Sanatate pentru a putea recupera acea suma de 35.000 lei.
In cel mai rau caz vei da in judecata Casa de Sanatate pentru a putea recupera acea suma de 35.000 lei.
Ai dreptate. Oricum azi am refacuta declaratia. Si merci frumos ! La posibilitatea cu datul in judecata nu m-am gandit, dar e o idee foarte buna ! S-auzim de bine !
sumele vechi ce nu mai pot fi recuperate din CCI, sunt nedeductible? pot folosi contul 671?
multumesc.
multumesc.
De ce nu vrei sa recuperezi? Vezi ca altii au mai reusit sa recupereze, parca apare undeva pe forum.
Ba vreau, dar sumele sunt de vreo 3 ani
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=14332
Presupun ca Balazse se refera la acest topic.
Presupun ca Balazse se refera la acest topic.
am verificat iar sumele sunt mai vechi de 3 ani , se mai poate face ceva, sau le inregistrez pe cheltuieli?