sponzorizare
-
sponzorizare
Buna.o firma srl X, doreste sa faca o sponzorizare pt.o unitate I.S.U.,ce trebuie sa faca pt. a fi in legalitate si a beneficia de pe urma sponzorizarii.Cei care au facut asa ceva, s-au stiu mai multe ii rog sa ma ajute,concret..... multumesc.
Re: sponzorizare
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... onsorizare
poate sunt de ajutor si cele din link-ul de mai sus.
poate sunt de ajutor si cele din link-ul de mai sus.
M-au bagat in ceata cu o sponzorizare.
Am un magazin alimentar iar firma care doreste sponzorizare este o asocitatie club sportiva, neplatitoare de tva.
Vrea aceasta asocitatie sa cumparam pe factura anumite produse de la o a treia firma. iar aceasta marfa sa o dam asociatiei ca si sponzorizare.
Cum sa ma inregistrez cu aceasta marfa si cum sa o scot spre sponzorizare?
Am un magazin alimentar iar firma care doreste sponzorizare este o asocitatie club sportiva, neplatitoare de tva.
Vrea aceasta asocitatie sa cumparam pe factura anumite produse de la o a treia firma. iar aceasta marfa sa o dam asociatiei ca si sponzorizare.
Cum sa ma inregistrez cu aceasta marfa si cum sa o scot spre sponzorizare?
o cumpărați dvs, ca și marfă, faceți recepția și apoi o operați pe ieșire pt clubul sportiv ca o sponsorizare.
Il registrezi ca atare pe 6582.
Il registrezi ca atare pe 6582.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”