denumire firma
Re: denumire firma
v>
Multumesc.Inteleg ca s-au castigat cazuri pentru viciu de procedura (documente incorecte), si nu pentru ca s-a constatat neconstitutionalitatea unei legi.(panouri de afisare, ca sa ramanem strict on topic)
Multumesc.Inteleg ca s-au castigat cazuri pentru viciu de procedura (documente incorecte), si nu pentru ca s-a constatat neconstitutionalitatea unei legi.(panouri de afisare, ca sa ramanem strict on topic)
-
nu din cauza unor vicii de procedura !!! de ce ma intrebi vrei sa dai in judecata vreun municipiu , comuna sau judet ?
mentalitatea romanilor e plina de vicii de procedura 

off topicvinczellero scrie: mentalitatea romanilor e plina de vicii de procedura

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
chiar nu are nicio legatura cu intelepciunea tot ce am zis ! imi pare rau ca probabil dau asa impresia ca as fi ironic sau rautacios , dar va inselati
intelept nu pot fi ca sunt mult prea tanar
, rautacios nu pot fi ca sunt o fire plina de umor ( o pot dovedi
) ironic nu pot fi pentru ca sunt prea corect !
Nu trebuie sa va deranjati d-ule ferenta sau d-na ferenta sa imi raspundeti la intrebari sau provocari
Respect pentru toti si week-end placut !
PS . greseala mea ca sunt mult prea tanar si imi plac provocarile !

Nu trebuie sa va deranjati d-ule ferenta sau d-na ferenta sa imi raspundeti la intrebari sau provocari

Respect pentru toti si week-end placut !
PS . greseala mea ca sunt mult prea tanar si imi plac provocarile !
nope..nu are.nu are nicio legatura cu intelepciunea tot ce am zis !
nope nu dati.probabil dau asa impresia ca as fi ironic
Raspunsurile dvs pe acest forum sunt o dovada de necontestat in sprijinul afirmatiilor dvs.Dar..in fine...putem sa ne concentram un pic pe topic??
-
incerc sa fiu cat mai deschis dar problema mea este ca insist prea mult cu anumite chestii ! ce mi-ati zis acum o i-au ca pe o ironie si o mica gluma ! sa revin la topic , la taxa de afisaj am foarte mare dreptate lasand gluma la o parte ! (si rimeaza )!
nici nu stiti cat de putin le pasa celor ce elaboreaza legi , ce o scriu efectiv, de noi ! am lucrat cu ei si le stiu reactiile ! se si distreaza pe seama erorilor lor si pe seama acceptului nostru ! trist !
filosofia asta bat-o vina ! ( sau cu ,,z''
) - nu am vrut sa fiu rautacios ! week-end placut !
nici nu stiti cat de putin le pasa celor ce elaboreaza legi , ce o scriu efectiv, de noi ! am lucrat cu ei si le stiu reactiile ! se si distreaza pe seama erorilor lor si pe seama acceptului nostru ! trist !

filosofia asta bat-o vina ! ( sau cu ,,z''

Va multumesc, sunteti de mare ajutor. Am invatat multe de pe acest forum.
Asigurarea de locuinte este obligatorie. Pentru cei interesati de asigurari de orice fel sau de colaborare, ma puteti contacta.
Scuze ca redeschid discutia din acest topic minunat dupa atata vreme.
Intrebarea mea este daca este necesara depunerea declaratiei pentru taxa de afisaj in fiecare an pana la data de 31 Ianuarie. Cei de la sectorul 4 asa ma aburesc de cativa ani de zile ca trebuie depusa ca sa faca ei impunerea.... Mentionez ca nu s-au facut modificari ale suprafetei afisate.
Intrebarea mea este daca este necesara depunerea declaratiei pentru taxa de afisaj in fiecare an pana la data de 31 Ianuarie. Cei de la sectorul 4 asa ma aburesc de cativa ani de zile ca trebuie depusa ca sa faca ei impunerea.... Mentionez ca nu s-au facut modificari ale suprafetei afisate.
nu s-a mai lovit nimeni de problema? 

- fagarasa176
Lumea e ocupata..inventare..D010..etcmanuelav scrie:nu s-a mai lovit nimeni de problema?

Si la noi la Constanta trebuie depusa anual chiar daca nu exista modificari in suprafata
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Cred că aici nu era vorba de 010 la ANAF ci de declarații ce se depun pe la primării!Sau nu?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
In Bucuresti doar tembelii de la S.4 cer redepunearea anuala a declaratiilor cu taxa de afisaj (din ce am constatat eu).... chiar daca nu exista modificari la suprafata afisata