Buna ziua,
Intampin urmatoarea situatie:
Am activat licentele saga web pentru un numar de 6 societati. Am reusit sa fac trecerea unei societati in saga web, insa cred ca nu este facuta corect deoarece nu mai am legatura cu Baza Saga C pentru 5 din cele 6 societati. Desi eu in saga web am reusit sa conectez acele societati, acestea nu mai au legatura cu Baza.
In momentul in care incerc sa intru in SAGA C pe oricare dintre cele 5 societati neconectate la web, mi se spune ca parola este gresita, desi eu nu aveam parola si utilizator setat pe acestea.
eroare conectare Baza
- balazse246
Re: eroare conectare Baza
Asa cum s-a mai postat pe forum, cea mai bun solutie este ca pentru fiecare tip sa ai o sesiune separata, adica una pentru cel de client server (SAGA C.3.0) si cel de web (SAGA C.3.0_W).
De ce? Pentru ca pentru cele de client server folosesti user si parola locala, iar pentru web cel de acces in web, adica adresa de e-mail.
De ce? Pentru ca pentru cele de client server folosesti user si parola locala, iar pentru web cel de acces in web, adica adresa de e-mail.
ca sa ma fac mai bine inteleasa:
- prima societate a fost mutata in saga web
- la urmatoarele 5 societati s-a facut trecerea la saga web, am acces la acestea, insa nu au conectare cu statia de baza
- in momentul in care incerc sa intru prin statia Saga C de baza, primesc eroare cautilizatorul ADMIN nu exista, si nu ma pot conecta
- totodata nu pot nici adauga alte compani pe aceasta licenta saga c, nemaiavand aceasta posibilitate.
- prima societate a fost mutata in saga web
- la urmatoarele 5 societati s-a facut trecerea la saga web, am acces la acestea, insa nu au conectare cu statia de baza
- in momentul in care incerc sa intru prin statia Saga C de baza, primesc eroare cautilizatorul ADMIN nu exista, si nu ma pot conecta
- totodata nu pot nici adauga alte compani pe aceasta licenta saga c, nemaiavand aceasta posibilitate.
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot 2026-01-28 150450.png (28.68 KiB) Vizualizat de 343 ori
Redenumiti config.fdb din folderul saga si deschideti / inchideti / redeschideti saga.
Daca tot nu se deblocheaza, lasati un numar whatsapp in privat si incerc sa va ajut.
Daca tot nu se deblocheaza, lasati un numar whatsapp in privat si incerc sa va ajut.
Am reusit conectarea cu ajutorul celor de la SAGA.
Mi-au retrimis fisierul RSA si ulterior a functionat totul.
Mi-au retrimis fisierul RSA si ulterior a functionat totul.