Digising
Re: Digising
Vedeti ca pe documentul de confirmare trimis la Digisign semnat cu noul certificat, sa fie identic cu cel initial(adica sa fie acelasi e-mail) altfel daca ati schimbat nu il mai recunoaste la anaf.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Prima data am trimis cu alt e-mail, apoi am primit de
la digising raspuns si am trimi e-mail cel initial,mi-a venit confirmarea si dupa aceea am trimis la finante.
la digising raspuns si am trimi e-mail cel initial,mi-a venit confirmarea si dupa aceea am trimis la finante.
ce trebuie sa fac? sa merg la finante?
de la email e problema.
emailul inscris initial la Digisign si trimis la Anaf la prima cumparare a certificatului, nu mai este acelasi cu cel de acum si anaf-ul nu il recunoaste decat pe cel cu emailul initial.
Degeaba cei de la Digisign au acceptat noul email , Anaf nu il accepta. Iar ca sa il accepte trebuie sa faci din nou D150 pt fiecare firma
cu acest nou email.
emailul inscris initial la Digisign si trimis la Anaf la prima cumparare a certificatului, nu mai este acelasi cu cel de acum si anaf-ul nu il recunoaste decat pe cel cu emailul initial.
Degeaba cei de la Digisign au acceptat noul email , Anaf nu il accepta. Iar ca sa il accepte trebuie sa faci din nou D150 pt fiecare firma

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Da, la digisign am trimis din nou cu e-mai initial cu care am fost inregistrat si la finante
si la anaf nu il recunoaste
si la anaf nu il recunoaste
sunati la anaf si o sa vedeti ca va confirma ca emailul de acum(reinoire) nu este acelasi cu cel initial de la cumparare certificat.
iti multumesc ca mai ajutat.
La finante trebuie sa merg din nou numai cu D 150
Te rog frumos daca ai formularul D 150, sa mi-l trimiti.
La finante trebuie sa merg din nou numai cu D 150
Te rog frumos daca ai formularul D 150, sa mi-l trimiti.
formularuyl de completeaza aici si se listeaza tot de aci https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF_ ... h0VAY-_vtY!/