Digising

szabot

Digising

#1 Mesaj de szabot »

Am reinoit Certificatul Digisin,l-am trimis la finante
si am primit urmatorul raspuns:
Citez: "Nu a gasit utilizatorul al carui certificat
doriti sa-l reinoiti."
Va rog. f.mult sa ma ajute cineva.
va multumesc.

herganiec

Re: Digising

#2 Mesaj de herganiec »

Vedeti ca pe documentul de confirmare trimis la Digisign semnat cu noul certificat, sa fie identic cu cel initial(adica sa fie acelasi e-mail) altfel daca ati schimbat nu il mai recunoaste la anaf.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

szabot

#3 Mesaj de szabot »

Prima data am trimis cu alt e-mail, apoi am primit de
la digising raspuns si am trimi e-mail cel initial,mi-a venit confirmarea si dupa aceea am trimis la finante.

szabot

#4 Mesaj de szabot »

ce trebuie sa fac? sa merg la finante?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

de la email e problema.
emailul inscris initial la Digisign si trimis la Anaf la prima cumparare a certificatului, nu mai este acelasi cu cel de acum si anaf-ul nu il recunoaste decat pe cel cu emailul initial.
Degeaba cei de la Digisign au acceptat noul email , Anaf nu il accepta. Iar ca sa il accepte trebuie sa faci din nou D150 pt fiecare firma :| cu acest nou email.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

szabot

#6 Mesaj de szabot »

Da, la digisign am trimis din nou cu e-mai initial cu care am fost inregistrat si la finante
si la anaf nu il recunoaste

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

sunati la anaf si o sa vedeti ca va confirma ca emailul de acum(reinoire) nu este acelasi cu cel initial de la cumparare certificat.

szabot

#8 Mesaj de szabot »

iti multumesc ca mai ajutat.
La finante trebuie sa merg din nou numai cu D 150
Te rog frumos daca ai formularul D 150, sa mi-l trimiti.

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

formularuyl de completeaza aici si se listeaza tot de aci https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF_ ... h0VAY-_vtY!/

Scrie răspuns