Pentru achizitiile de bunuri din afara comunitatii fac taxare inversa si in decont le trec impreuna la rd 7 si la rd 7.1 doar pe cele din comunitate.
E corect?
Daca da, atunci am o problema in decont: imi apare suma totala si la rd 7 si la rd 7.1 adica 12271 din care doar 8274 sunt din comunitate cuprinse in declaratia 390.
Modific manual in decont?
Multumesc mult!
rd 7s i 7.1 in Decontul de tva
Re: rd 7s i 7.1 in Decontul de tva
Nu faceti nicio modificare in Decontul pe care SAGA il genereaza.
Cazurile in care SAGA genereaza gresit un decont de TVA sunt practic excluse.
In functie de conturile contabile pe care le puneti (in ecranele de jos in momentul inregistrarii unei facturi) sau de felul in care alegeti (la INTRARI VALUTA) tipul de factura (T, U, etc) SAGA va genereaza D300.
Mergeti la inregistrarile facute si faceti acolo modificarile si lasati programul sa va genereze D300.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?p=158762
Cazurile in care SAGA genereaza gresit un decont de TVA sunt practic excluse.
In functie de conturile contabile pe care le puneti (in ecranele de jos in momentul inregistrarii unei facturi) sau de felul in care alegeti (la INTRARI VALUTA) tipul de factura (T, U, etc) SAGA va genereaza D300.
Mergeti la inregistrarile facute si faceti acolo modificarile si lasati programul sa va genereze D300.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?p=158762
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Multumesc!
In D 390 trebuie sa fie aceleasi sume ca si la rd. 7.1 din decont, nu?
In D 390 trebuie sa fie aceleasi sume ca si la rd. 7.1 din decont, nu?
In D390 col "S" veti avea aceleasi sume ca in D300 7.1, sume care se vor repeta la rd. 20.1
Nu mai verificati SAGA. SAGA stie ce sa faca.
Nu mai verificati SAGA. SAGA stie ce sa faca.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Nu verificam saga (eu sunt foarte multumita de ce face saga), pur si simplu am vrut sa ma lamuresc si sa vad daca am inteles.
Multumesc mult pentru lamuriri!
Multumesc mult pentru lamuriri!