FACTURA STORNO OB. DE INVENTAR

Chestiuni specifice programului SAGA PS
lunicm452

FACTURA STORNO OB. DE INVENTAR

#1 Mesaj de lunicm452 »

Buna ziua,
Am si eu o situatie care arata asa:
1. Introduc pe ob de inventar o factura de intrare cu pantofi protectie, 3 buc, 198 lei.

2. In aceeasi zi introduc factura storno cu pantofi protectie, -3 buc, -198 lei.

Cand printez situatia "INTRARI OB DE INVENTAR" se vad si cele 3 perechi pantofi protectie intrate, dar stornate. Deci, problema este ca apare in lista ob de inventar ceva ce nu exista! Unde gresesc? Ma puteti ajuta?
Multumesc!

Mentionez ca in "Siuatie aprovizionari" si "Situatie Stocuri" este in regula, se scade valoarea/cantitatea, doar in "INTRARI OB DE INVENTAR" apare si cantitate si valoare desi stornate!

cernatv

Re: FACTURA STORNO OB. DE INVENTAR

#2 Mesaj de cernatv »

Vezi la Alte operatii speciale cu stocuri>Reglari descarcare, eventual Operatii speciale.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Ar trebui trimis e-mail echipei Saga, pentru a introduce si stornarea la "intrari".

lunicm452

#4 Mesaj de lunicm452 »

Am incercat deja la Operatii speciale sa fac descarcare manuala, dar nu merge pentru ca stocul este zero. Deci ar fi corect peste tot si in "situatie stocuri" si in "situatia aprovizionarilor", mai putin in "Intrari ob de inventar". Am trimis si mail la Saga dar nu m-au lamurit :( cred ca le voi muta pe consumabile si gata! Oare verifica cineva la control daca am bagat corect o factura stornata, in loc de ob inventar pe consumabile?

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Cum adica nu te-au lamurit? Care a fost raspunsul?

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Stornările sunt tratate ca ieșiri de aceea nu apar în situația intrărilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Asta am inteles, dar nu exista "iesiri" (ci doar "in folosinta" si "casate", care nu se incadreaza in aceasta situatie), ca urmare (cel putin dupa parerea mea personala) ar trebui sa apara ca o intrare cu minus in acel tabel.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

asta cam asa e.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

lunicm452

#9 Mesaj de lunicm452 »

Pana la urma au inteles problema mea si mi-au raspuns sa mut intrarea/stornarea de pe Ob. de Inventar pe Nedefinit. Asa am facut si acum este ok.
Va multumesc pentru raspunsuri!

Scrie răspuns