FACTURA STORNO OB. DE INVENTAR
FACTURA STORNO OB. DE INVENTAR
Buna ziua,
Am si eu o situatie care arata asa:
1. Introduc pe ob de inventar o factura de intrare cu pantofi protectie, 3 buc, 198 lei.
2. In aceeasi zi introduc factura storno cu pantofi protectie, -3 buc, -198 lei.
Cand printez situatia "INTRARI OB DE INVENTAR" se vad si cele 3 perechi pantofi protectie intrate, dar stornate. Deci, problema este ca apare in lista ob de inventar ceva ce nu exista! Unde gresesc? Ma puteti ajuta?
Multumesc!
Mentionez ca in "Siuatie aprovizionari" si "Situatie Stocuri" este in regula, se scade valoarea/cantitatea, doar in "INTRARI OB DE INVENTAR" apare si cantitate si valoare desi stornate!
Am si eu o situatie care arata asa:
1. Introduc pe ob de inventar o factura de intrare cu pantofi protectie, 3 buc, 198 lei.
2. In aceeasi zi introduc factura storno cu pantofi protectie, -3 buc, -198 lei.
Cand printez situatia "INTRARI OB DE INVENTAR" se vad si cele 3 perechi pantofi protectie intrate, dar stornate. Deci, problema este ca apare in lista ob de inventar ceva ce nu exista! Unde gresesc? Ma puteti ajuta?
Multumesc!
Mentionez ca in "Siuatie aprovizionari" si "Situatie Stocuri" este in regula, se scade valoarea/cantitatea, doar in "INTRARI OB DE INVENTAR" apare si cantitate si valoare desi stornate!
Re: FACTURA STORNO OB. DE INVENTAR
Vezi la Alte operatii speciale cu stocuri>Reglari descarcare, eventual Operatii speciale.
Ar trebui trimis e-mail echipei Saga, pentru a introduce si stornarea la "intrari".
Am incercat deja la Operatii speciale sa fac descarcare manuala, dar nu merge pentru ca stocul este zero. Deci ar fi corect peste tot si in "situatie stocuri" si in "situatia aprovizionarilor", mai putin in "Intrari ob de inventar". Am trimis si mail la Saga dar nu m-au lamurit
cred ca le voi muta pe consumabile si gata! Oare verifica cineva la control daca am bagat corect o factura stornata, in loc de ob inventar pe consumabile?

Cum adica nu te-au lamurit? Care a fost raspunsul?
Stornările sunt tratate ca ieșiri de aceea nu apar în situația intrărilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Asta am inteles, dar nu exista "iesiri" (ci doar "in folosinta" si "casate", care nu se incadreaza in aceasta situatie), ca urmare (cel putin dupa parerea mea personala) ar trebui sa apara ca o intrare cu minus in acel tabel.
asta cam asa e.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pana la urma au inteles problema mea si mi-au raspuns sa mut intrarea/stornarea de pe Ob. de Inventar pe Nedefinit. Asa am facut si acum este ok.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Va multumesc pentru raspunsuri!