D301
D301
Am o intrebare referitoare la D301. Firma neplatitoare de tva in Romania, este inregistrata in ROI pt k emiet facturi de prestari servicii catre UK, achizitioneaza din UE diverse, pt care primeste factura. Am inteles ca factura respectiva este fara TVA, inca nu am vazut-o.
Pentru acea achizitie trebuie sa fac D301 si sa platesc TVA, daca factura este fara TVA?
Multumesc
Pentru acea achizitie trebuie sa fac D301 si sa platesc TVA, daca factura este fara TVA?
Multumesc
Re: D301
Din neatenție în loc de D390 am generat și trimis D301, firma este plătitoare de tva înregistrată de ani buni, prin depășirea plafonului.Declarația s-a preluat, dar am primit mesajul:
*Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare regula: R7.3: CIF ne?®nregistrat conform art. 153.1 din Codul fiscal, numai pentru achizitii
intracomunitare.*
Întrebarea mea este dacă are cineva idee cum pot remedia această gafă
?Depun D301 rectificativă și șterg manual datele din pdf?Între timp am depus D390!
*Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare regula: R7.3: CIF ne?®nregistrat conform art. 153.1 din Codul fiscal, numai pentru achizitii
intracomunitare.*
Întrebarea mea este dacă are cineva idee cum pot remedia această gafă
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
E ciudat 301 asta... si eu am apasat de 2 ori "Trimite" una dupa alta si mi-a dat 2 recipise valide, aceeasi declaratie, aceeasi perioada, acelasi CUI. Si s-a dublat suma in fisa de la Anaf. Depune rectificativa cu 0, alta solutie nu vad.
@TomaC
E clar că trebuie să fac o tură în jurul blocului, cum avea cineva o vorbă aici pe forum!Că deja cred că nu mai judec
.Normal că dacă are erori, înseamnă că nu s-a preluat!Mulțumesc Tomac!
@ScortaruM
Mă bucur că nu sunt singura care a înțeles așa...
E clar că trebuie să fac o tură în jurul blocului, cum avea cineva o vorbă aici pe forum!Că deja cred că nu mai judec
@ScortaruM
Mă bucur că nu sunt singura care a înțeles așa...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
ciobanum147
Buna dimineata !!!!!!! ma bucur ca v-ati amintit de ,,turili" mele in jurul blocului,chiar a functionat si mai functioneaza este un remediu impotriva stresului si ajuta sa ne facem cu drag...meseria pe care ne-am
ales-o
O zi buna si spor va doresc. 
ales-o