fisa rol si decont de tva
fisa rol si decont de tva
Buna ziua,
va rog frumos, daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema..
am preluat o firma, la care, in fisa rol apare la TVA de recuperat mai putin cu 800 de lei fata de balanta si decontul de tva,
deoarece nu am mai avut asa situatie , va rog frumos sa ma ajutati sa remediez, deoarece administratorul doreste rambursare de TVA
multumesc
va rog frumos, daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema..
am preluat o firma, la care, in fisa rol apare la TVA de recuperat mai putin cu 800 de lei fata de balanta si decontul de tva,
deoarece nu am mai avut asa situatie , va rog frumos sa ma ajutati sa remediez, deoarece administratorul doreste rambursare de TVA
multumesc
Re: fisa rol si decont de tva
Ai verificat de unde provine diferenta (adica verifici fisa contului si fisa rol)?
am verificat, in septembrie 2020 a fost TVA de plata 800 lei, care nu a fost platit, iar apoi in fiecare luna pana la zi are tva de recuperat
fisa contului nu o am, iar fostul contabil nu vrea sa ma lamureasca
Suma respectiva nu se regaseste pe 4423?
In decontul din octombrie 2020 s-au luat in calcul suma neplatita de 800 de lei?
In decontul din octombrie 2020 s-au luat in calcul suma neplatita de 800 de lei?
nu, nu este in 4423, si nu apare in decont suma neplatita...se pare ca in contabilitate s a compensat si in decont nu s a preluat suma neplatita
Ai zis ca fisa ROL nu ii identic cu balanta si decont de TVA.
Daca s-a compensat asa cum ai mentionat atunci fisa ROL ar trebui sa coincida cu balanta, si doar cu decontul nu coincide.
Balanta si decontul de TVA coincide?
Daca s-a compensat asa cum ai mentionat atunci fisa ROL ar trebui sa coincida cu balanta, si doar cu decontul nu coincide.
Balanta si decontul de TVA coincide?
Nu coincide balanta cu decontul, diferenta este exact cei 800 lei...
in declaratia din anul 2020 nu s- a trecut TVA de plata din perioada anteriara,
am reusit sa vorbesc cu fostul contabil si a zis ca la decembrie 2020 cand a inchis luna a dat compensare si a uitat sa il treaca in declaratie...si a tot preluat soldul sumei de recuperat in urmatoarele declaratii...
ca sa ma duc bine de acum inainte ce ar trebui sa fac ?
in declaratia din anul 2020 nu s- a trecut TVA de plata din perioada anteriara,
am reusit sa vorbesc cu fostul contabil si a zis ca la decembrie 2020 cand a inchis luna a dat compensare si a uitat sa il treaca in declaratie...si a tot preluat soldul sumei de recuperat in urmatoarele declaratii...
ca sa ma duc bine de acum inainte ce ar trebui sa fac ?
Treci cu atat mai putin acum la rd.42, astfel decontul sa fie identic cu balanta si fisa rol.
Cand iti trimit scrisoare pentru clarificari, avand in vedere ca o sa fie atentionare la recipisa, atunci o sa le explici.
Cand iti trimit scrisoare pentru clarificari, avand in vedere ca o sa fie atentionare la recipisa, atunci o sa le explici.