Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE

Scrie răspuns
stroescud

Re: Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE

#61 Mesaj de stroescud »

neacsun976 scrie: Joi Iul 31, 2025 4:12 pm Buna ziua! Am citit si eu cele 4 pagini de aici si tot am vreo 2 intrebari :
1. Pot sa fac inscrierea ca imputernicit pentru 10 societati ( de exemplu) pe certificatul meu digital si pe o singura adresa de e.mail?
2. Am revisal la care figurez reprezentant legal ( de la inceputurile revisalului). Trebuie sa fac o corectie/ modificare inainte de a trece la revisal online?
PS.Am procura notariala la fiecare societate, de asta am asteptat pana acum, plus ca o platforma nou-infiintata, la inceputuri functioneaza.......nu!
Multumesc anticipat!
1-Pentrru User si Pass trebuie sa ai la indemana acel PDF de confirmare pentru ANAF, semnat de furnizorul semnaturii digitale.
Deoarece ti-l va cere pentru validare inscrierii persoanei pe platforma.
Daca nu ai pastrat ultima confirmare, trebuie sa descarci de la ANAf imputernicirea, sa otrimiti la furnizor care ti-o confirma.
2- Pentru inscriere firma, trebuie sa ai de la fiecare firma urmatoarele:
- Certificatul de la RC, Actul constitutiv si imputernicire notariala. Toate trebuie sa le semnezi cu semnatura ta digitala.
(semnare o faci prin Adobe)
3 - Dupa ce ai inscris prima firma, astepti confirmarea de la ITM si ai un buton unde zice"Adauga Firma"
Si le aduci si pe celelalte, una cate una in userul tau, pe o singura adresa ede e-mail, cu o singura semnatua digitala.
Vezi ca la firmele pentru care ceri trebuie sa fi angajat.
Daca esti prestator tot trebuie sa ai procura notariala.
Succes!!!
P.S.- De cand incepi trebuie sa ai introdus tokenul cu semnatura in PC/laptop.

aurel211252

#62 Mesaj de aurel211252 »

stroescud .Am urmat pasii conform celor mentionate de tine,am creat cont cu certificat digital(eu fiind angajat la mai multe firme).Certificatul de la RC si imputernicirea cum le semnez cu semnatura digitala(Adobe Reader sunt modele aparte unde se paote semna digital).Cred ca sunt niste pasi de urmat...Te rog daca vrei sa fi mai explicit...Multumesc....
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

stroescud

#63 Mesaj de stroescud »

aurel211252 scrie: Lun Aug 25, 2025 12:30 pm stroescud .Am urmat pasii conform celor mentionate de tine,am creat cont cu certificat digital(eu fiind angajat la mai multe firme).Certificatul de la RC si imputernicirea cum le semnez cu semnatura digitala(Adobe Reader sunt modele aparte unde se paote semna digital).Cred ca sunt niste pasi de urmat...Te rog daca vrei sa fi mai explicit...Multumesc....
Scanezi in format (pdf) cele trei documente.-Cerificat RC, Imputernicire si Actule constitutiv al firmei.
Chiar daca au mai multa file trebuie sa creezi un singur fisier (pdf), pentru fiecare act.
Introduci in PC/laptop tokenul cu semnatura digitala.
Le deschizi pe rand cu Adobe si selectezi meniul (TOOLS), mergi la (Forms & signature) -->Certificates si apesi sageata, se deschid niste optiuni si dai (open) iti deschide semnatura, iti cere codul pin de acces in semnatura.
Oriunde pe fisierul (pdf) desenezi cu mouseul un dreptunghi (undeva unde nu sunt semnaturi, stampile, numere) si acolo ti se va scrie semnatura, .S-ar putea sa-ti mai ceara pass la semnaura.
Din Menu dai "Save as" si il salvezi cu un alt nume.
Certif RC are o singura pagina semnezi undeva unde e loc liber.
Actul Constitutiv si Pocura notariala le semnezi pe ultima pagina.
Asta trebuie sa faci la fiecare firma cu actele respective.
Dupa ce ai introdus prima firma vei avea in partea dreapta un buton "add" sau "adauga".
Cu el aduci pe rand fiecare firma.
Dupa ce le inscrii in reges online, nu vei mai avea acces cu userul si passul vechi pentru firme in REVISAL.
Atentie, numai cu tokenul in PC/laptop poti accesa contul din reges online, ca la transmitere declaratii ANAF.
Hai cu bafta!

tobosv790

#64 Mesaj de tobosv790 »

Urmăresc

aurel211252

#65 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc mult stroescud...Am Adobe R.in limba romana si am urmat pasii mentionati de tine...Am facut un test si am putut semna digital...Urmeaza sa obtin de la Admin.toate documentele solicitate de aplicatia Reges...Chiar daca am mai multe file creez un fisier PDF si la fiecare ultima pagina semnez digital(cred ca documentele toate le voi comprima sa nu am surpriza cu depasire de megabytes...

stroescud

#66 Mesaj de stroescud »

aurel211252 scrie: Lun Aug 25, 2025 7:44 pm Multumesc mult stroescud...Am Adobe R.in limba romana si am urmat pasii mentionati de tine...Am facut un test si am putut semna digital...Urmeaza sa obtin de la Admin.toate documentele solicitate de aplicatia Reges...Chiar daca am mai multe file creez un fisier PDF si la fiecare ultima pagina semnez digital(cred ca documentele toate le voi comprima sa nu am surpriza cu depasire de megabytes...
Nu le comprima!
Fiecare fisier pe care il urci nu depaseste limita pusa de ITM.
La fiecare fisier urcat ai limita, parca de 10mb.
Nu este limita per total, este limita pe fisier, vezi ca zice acolo!
Toata problema este ca din toate filele documentului este sa faci un singur fisier.
Adobe in acest caz, comprima el.
Nu te comlica cu zip, cu rar, cu alte feluri de arhivatoare.
Ei cer fisier (.pdf).
Eu spun din experianta de inrolare in reges online.
De la inscriere mea si inrolarea primei firme am avut un total de 15 minute petrecute pe siteul ITM.
Au un singur defect,
Cand dai sa faci ceva pagina apare alba de parca ar fi blocata. Nu se misva nimic,
Trebuie sa stai sa astepti, sa ai rabdare sa-si faca rulajul.
Si iti apere un anunt precum "firma nu a putut fi verificata la ONRC".
"S-a trimis verificarea la ITM"
Este normal, este ITM care verifica acea firma prin... REVISAL.
Si ITM verifica datele trimise de tine.
Dupa aceea, primesti un anunt ca firma a fost verificata si esti inrolat.
Sa nu faci greseala de a da inca o data inrolarea. O dai o singura data si astepti pe pagina HOME a aplicatiei.
Mentionez ca nu am aplicat prin roEID, am aplicat numai ca angajat al firmei, cu semnatura digitala personala si ca angajat al firmei.

aurel211252

#67 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc stroescud...Am sa fiu atent la cele mentionate de tine...Acum astept, de la Admin.,documentele necesare pentru a inrola firme in Reges...Mai bine de o luna, le-am explicat folosirea aplicatiei ROeID si "zero".Ei sunt prea "ocupati"cu obtinerea de profituri...Cand va fi nevoie de Reges, se vor"agita" si ei cred ca este"atributia"contabulului" sa-i scoata"la mal"si sa le rezolve problema...Cu stima Aurel...

tobosv790

#68 Mesaj de tobosv790 »

[/quote]...
Actul Constitutiv si Procura notariala le semnezi pe ultima pagina.
[/quote]
stroescud
Despre ce procura notariala este vorba?
Urmeaza sa fac si eu operatiunile astea, tot in calitate de angajat dar mi-am facut RoeID. Semnatura electronica pentru semnarea declaratiilor are sotia mea. Ea este imputernicita notarial pentru declaratii ANAF si NU ESTE angajata firmelor cu care lucrez.

gheorghei642

#69 Mesaj de gheorghei642 »

Pe fiecare pagina.

stroescud

#70 Mesaj de stroescud »

tobosv790 scrie: Mar Aug 26, 2025 10:25 am
...
Actul Constitutiv si Procura notariala le semnezi pe ultima pagina.
[/quote]
stroescud
Despre ce procura notariala este vorba?
Urmeaza sa fac si eu operatiunile astea, tot in calitate de angajat dar mi-am facut RoeID. Semnatura electronica pentru semnarea declaratiilor are sotia mea. Ea este imputernicita notarial pentru declaratii ANAF si NU ESTE angajata firmelor cu care lucrez.
[/quote]

-Cel care lucreaza pentru angajator regesonline trebuie sa fie angajat la acea firma.Ex: CIM cu 8 ore/luna. Dar sa fie anagajat.
- Sa aiba semnatura digitala, valiadata la ANAF. (transmit declaratii la ANAF)
- Eu la firmele pentru care transmit la ANAF, nu nicio legatura cu firmele pentru care transmit reges-online.
A contat ca am semnatura validata la ANAF.
Nu am lucrat co roeid, aici nu stiu. Am mers numai cu semnatura digitala.

stroescud

#71 Mesaj de stroescud »

gheorghei642 scrie: Mar Aug 26, 2025 11:24 am Pe fiecare pagina.
Am avut documente cu mai multe pagini.
La scanare faci un singur fisier, dai la scaner, "ad pages".
Fiecare document rezulta "intr-un singur fidier (.pdf)
Semnezi pe ultima pagina unde sunt si semnaturile.
Daca faci fiecare pagina un fisier si mai si semnezi
iti creste marimea fisierelor pe care trebuie sa le transmiti.
Depasesti si nu ti le primeste.
S-a du dreaqului dosarul cu sina unde aveai fila de fila si
pe care mai scriai "conform cu originalul" si semnai.
Acum pui semnatura ta digitala pe un singur fisier!
Pa!

ionf605

#72 Mesaj de ionf605 »

Buna seara,
Am citit cele 5 pagini si tot am o nelamurile. Cu ce acte trebuie sa te prezinti la giseul ITM-ului pentru a obtine user si parola pentru REGES ONLINE din partea firmelor. Mentionez ca sunt prestator de servicI HR , am contracte de prestari servicii , CIF si semnatura electronica.
Multumesc anticipat.

ciucam544

#73 Mesaj de ciucam544 »

Cititi mai bine asta: https://reges.inspectiamuncii.ro/ajutor/cum-accesez-angajator/
Conturile pentru firme se creeaza doar cu RoEID sau Certificat Digital confirmat la ANAF.
Vedeti si https://www.youtube.com/watch?v=j2ldk4-agLU

stroescud

#74 Mesaj de stroescud »

ionf605 scrie: Mie Aug 27, 2025 10:59 pm Buna seara,
Am citit cele 5 pagini si tot am o nelamurile. Cu ce acte trebuie sa te prezinti la giseul ITM-ului pentru a obtine user si parola pentru REGES ONLINE din partea firmelor. Mentionez ca sunt prestator de servicI HR , am contracte de prestari servicii , CIF si semnatura electronica.
Multumesc anticipat.
Eu am rezolvat totul online, cu semnatura digitala agreata ANAF.
Toata tarasenia, cu inscrierea mea si cu inrolarea unei firme a durat cam 30 minute.
Nu am fost la ghiseu la ITM Prahova.
Sunt 60 km de la Sinaia la Ploiesti.
S-a rezolvat, elegant, din fata PC-ului.
Eu v-am spus, in postari, ce am facut si cum am rezolvat eu:
- 1-Inscrierea cu datele personale si confirmarea semnaturii de la furnizorul de semnatura.
- 2-Inrolarea firmei, angajat fiind, cu cele trei documente scanate si confirmate cu semnatura digitala a mea:
:: Procura notariala, actul constitutiv al firmei si cerificatul Reg. Com::
Fiecare document in fisier (.pdf) separat si denumite, ex: procura_semnat, si tot asa...
Sa aveti bafta!

balazse246

#75 Mesaj de balazse246 »

Pentru ionf605
Nu mergi la ghiseu, a trecut deja acea perioada cand pierdem timp pretios cu drumurile la institutii, faci totul online, asa cum a mentionetionat ciucam544 si stroescud.

Scrie răspuns