1-Pentrru User si Pass trebuie sa ai la indemana acel PDF de confirmare pentru ANAF, semnat de furnizorul semnaturii digitale.neacsun976 scrie: ↑Joi Iul 31, 2025 4:12 pm Buna ziua! Am citit si eu cele 4 pagini de aici si tot am vreo 2 intrebari :
1. Pot sa fac inscrierea ca imputernicit pentru 10 societati ( de exemplu) pe certificatul meu digital si pe o singura adresa de e.mail?
2. Am revisal la care figurez reprezentant legal ( de la inceputurile revisalului). Trebuie sa fac o corectie/ modificare inainte de a trece la revisal online?
PS.Am procura notariala la fiecare societate, de asta am asteptat pana acum, plus ca o platforma nou-infiintata, la inceputuri functioneaza.......nu!
Multumesc anticipat!
Deoarece ti-l va cere pentru validare inscrierii persoanei pe platforma.
Daca nu ai pastrat ultima confirmare, trebuie sa descarci de la ANAf imputernicirea, sa otrimiti la furnizor care ti-o confirma.
2- Pentru inscriere firma, trebuie sa ai de la fiecare firma urmatoarele:
- Certificatul de la RC, Actul constitutiv si imputernicire notariala. Toate trebuie sa le semnezi cu semnatura ta digitala.
(semnare o faci prin Adobe)
3 - Dupa ce ai inscris prima firma, astepti confirmarea de la ITM si ai un buton unde zice"Adauga Firma"
Si le aduci si pe celelalte, una cate una in userul tau, pe o singura adresa ede e-mail, cu o singura semnatua digitala.
Vezi ca la firmele pentru care ceri trebuie sa fi angajat.
Daca esti prestator tot trebuie sa ai procura notariala.
Succes!!!
P.S.- De cand incepi trebuie sa ai introdus tokenul cu semnatura in PC/laptop.