REGES ONLINE

Scrie răspuns
stroescud

Re: REGES ONLINE

#121 Mesaj de stroescud »

savui117 scrie: Vin Sep 26, 2025 12:54 pm Sunt inregistrat cu semnatura electronica, sunt salariat la un angajator, sunt imputernicit prin procura notariala. Am facut o cerere de accces pentru un angajator in data de 17.09.2025. primesc mesaj ca se va verifica la ITM. Pana acum nu mai am niciun raspuns. E normal, uzual sa astept atat timp un raspuns oricare ar fi ? Mai sunt si alte persoane in aceiasi situatie ?
Deoarece dumneata nu esti inregistrat la ONRC.
Aceasta cerere va fi verificata de ITM.
Pe 18 august, m-am inregistrat in 5 minute si am inscris prima firma in 15 minute.
Pe 15 septembrie am primit inregistrarea unei a doua firme in 36 de ore.|
Ori au multe firme restante la inregistrat ori
au lasat-o mai moale pana la 31 decembrie.
Asteapta si vei primi ceva pe e-mail, acceptare, negare....

savui117

#122 Mesaj de savui117 »

Multumesc pentru raspunsuri. Probabil sunt aglomerati cei de la ITM.

nicolam76

#123 Mesaj de nicolam76 »

da, au digitalizat ca sa stam si mai mult...

aurel211252

#124 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Am semnatura digitala,sunt angajata mai multe la firme .Mi-am facut cont pe Reges cu semnatura digitala.Poate e o greseala,nu am solicitat imputernicire notariala, ci doar simpla cu semnatura si stampila firmei(Admin.).Dupa o saptamana,am primit respins la 3 firme si mi-au dat de inteles ,ca Admin sa isi faca cont pe Reges si apoi sa ma delege.Acum intreb si eu:daca fac imputernicire notariala ,a-si avea sanse sa am acces pe Reges.Am reusit totusi ,la 4 firme sa am acces la Reges(toate cu imputernicire simpla semnata si stampilata de Admin+semnatura mea digitala, pe toate documentele solicitate ).Nu comentez prea multe ,insa unii Admin.le e frica sa isi faca cont(Poate habar nu au cum se face).Au solicitat pe copii lor sa le faca cont ROeID.Eu insa nu pot accesa(aplicatia functioneaza pe tel.mobil al lor).Va intreb cum ati procedat voi,ce pasi trebuie sa fac (daca le spun sa isi faca cont pe Reges intra in"panica".Doamne ce vremuri.).
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

herganiec

#125 Mesaj de herganiec »

fa cu imputernicire notariala si e ok.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

stroescud

#126 Mesaj de stroescud »

aurel211252 scrie: Sâm Sep 27, 2025 9:06 pm Salut.Am semnatura digitala,sunt angajata mai multe la firme .Mi-am facut cont pe Reges cu semnatura digitala.Poate e o greseala,nu am solicitat imputernicire notariala, ci doar simpla cu semnatura si stampila firmei(Admin.).Dupa o saptamana,am primit respins la 3 firme si mi-au dat de inteles ,ca Admin sa isi faca cont pe Reges si apoi sa ma delege.Acum intreb si eu:daca fac imputernicire notariala ,a-si avea sanse sa am acces pe Reges.Am reusit totusi ,la 4 firme sa am acces la Reges(toate cu imputernicire simpla semnata si stampilata de Admin+semnatura mea digitala, pe toate documentele solicitate ).Nu comentez prea multe ,insa unii Admin.le e frica sa isi faca cont(Poate habar nu au cum se face).Au solicitat pe copii lor sa le faca cont ROeID.Eu insa nu pot accesa(aplicatia functioneaza pe tel.mobil al lor).Va intreb cum ati procedat voi,ce pasi trebuie sa fac (daca le spun sa isi faca cont pe Reges intra in"panica".Doamne ce vremuri.).
1- M-am inscris ca persoana, posesor de semnatura digitala, am ales imputernicit legal
2 - Firmele care au vrut sa mai colaboreze cu mine mi-au dat:
a- impternicire notariala sa-i reprezint la REGES,
b- cerificatul de la Registrul comertului si Actul constitutiv al firmei.
3 - toate aceste acte, le-am scanat si le-am semnat cu semnatura mea si le-am anexat
la cerere, ca imputernicit legal pentru a inscrie firmele in REGES.
4 - Mentionez ca sunt angajat la acele firme cu CIM partial 8 ore/luna la fiecare firma.
Dupa cate am vazut, nu este limita de numar de firme pentru care poti lucra in REGES,
ca imputernicit legal si angajat in firma cu CIM.
Eu asa am facut si am reusit fara probleme.

aurel211252

#127 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Multumec mult pentru raspunsuri(stroscud si herganiec)...Am sa le cer Admin.in cauza sa faca imputernicire notariala(cred ca costa in jur de 300 lei-vor da putin din"saracia" lor,ma gandesc ca notarii stiu sa faca o imputernicire care sa"le placa"celor de la ITM Maramures)Cu stima ...

stroescud

#128 Mesaj de stroescud »

aurel211252 scrie: Dum Sep 28, 2025 10:08 am Salut.Multumec mult pentru raspunsuri(stroscud si herganiec)...Am sa le cer Admin.in cauza sa faca imputernicire notariala(cred ca costa in jur de 300 lei-vor da putin din"saracia" lor,ma gandesc ca notarii stiu sa faca o imputernicire care sa"le placa"celor de la ITM Maramures)Cu stima ...
Imputernicirea pentru REGES este 100 lei + 21 lei TVA = 121 lei si
Notarii au textul "agreat" iar administratorul a scapat de toate grijile.

aurel211252

#129 Mesaj de aurel211252 »

:lol: ok. ...

popandrona397

#130 Mesaj de popandrona397 »

Buna ziua! Referitor la introducerea perioadei de suspendare in REGES pentru concediile medicale, va rog sa-mi spuneti daca in perioada de suspendare se trece si perioada de concediu medical suportata de angajator (FS) sau doar perioada suportata din CCI (FNUASS). In declaratia D112 este trecut la ore suspendare, zilele aferente care sunt suportate din CCI. Multumesc!

pomparaus

#131 Mesaj de pomparaus »

Tot medicalul e perioada suspendata in reges, sau vine la munca in zilele suportate de angajator?! Eu sincer, deseori, ma mir de anumite intrebari puse.

stroescud

#132 Mesaj de stroescud »

pomparaus scrie: Mie Oct 01, 2025 1:09 pm Tot medicalul e perioada suspendata in reges, sau vine la munca in zilele suportate de angajator?! Eu sincer, deseori, ma mir de anumite intrebari puse.
Deoarece banii pe CM ii dă angajatorul.
Și primele zile si urmatoarele pentru care se așteaptă
ani până îi primeste de la Casa de Sanatate
eu zic sa fie pontată la 8 ore toata perioada. :D

costanc757

#133 Mesaj de costanc757 »

Sunt salariata unei firme, mi-am facut cont pe Roeid si angajatorul m-a delegat pentru Reges. Am semnatura digitala si as vrea s-o folosesc pe aceea ca sa intru in Reges in loc de Roeid , va rog sa-mi spuneti ce documente sa atasez cand imi fac contul cu semnatura digitala ? Multumesc.

pomparaus

#134 Mesaj de pomparaus »

Nu atasezi nimic, pt.ca tu obtii cont cu semnatura electronica ca salariat si deja esti delegata ca salariat de angajator.

stroescud

#135 Mesaj de stroescud »

pomparaus scrie: Mie Noi 05, 2025 1:15 pm Nu atasezi nimic, pt.ca tu obtii cont cu semnatura electronica ca salariat si deja esti delegata ca salariat de angajator.
Daca semnatura digitala a angajatei este inscrisa la ANAF pentru acea firma, persoana
are nevoie sa adauge la inrloare:
- validarea semnaturii de la furnizorul de semnatura
- Copie dupa actul constitutiv al firmei pentru care se inroleaza
- Imputernicire notariala din partea administratorului firmei
- Copie dupa Certificatul firmei,
Toate semnate digital de posesorul de semnatura digitala
Daca semnatura nu este inscrisa la ANAF pentru firma respectiva
Trebuie inscrisa mai intai la ANAF si apoi sa se inroleze in REGES.
ATENTIE: mai intai trebuie facut un update la driverele semnaturii digitale.

Scrie răspuns