aurel211252 scrie: ↑Sâm Sep 27, 2025 9:06 pm
Salut.Am semnatura digitala,sunt angajata mai multe la firme .Mi-am facut cont pe Reges cu semnatura digitala.Poate e o greseala,nu am solicitat imputernicire notariala, ci doar simpla cu semnatura si stampila firmei(Admin.).Dupa o saptamana,am primit respins la 3 firme si mi-au dat de inteles ,ca Admin sa isi faca cont pe Reges si apoi sa ma delege.Acum intreb si eu:daca fac imputernicire notariala ,a-si avea sanse sa am acces pe Reges.Am reusit totusi ,la 4 firme sa am acces la Reges(toate cu imputernicire simpla semnata si stampilata de Admin+semnatura mea digitala, pe toate documentele solicitate ).Nu comentez prea multe ,insa unii Admin.le e frica sa isi faca cont(Poate habar nu au cum se face).Au solicitat pe copii lor sa le faca cont ROeID.Eu insa nu pot accesa(aplicatia functioneaza pe tel.mobil al lor).Va intreb cum ati procedat voi,ce pasi trebuie sa fac (daca le spun sa isi faca cont pe Reges intra in"panica".Doamne ce vremuri.).
1- M-am inscris ca persoana, posesor de semnatura digitala, am ales imputernicit legal
2 - Firmele care au vrut sa mai colaboreze cu mine mi-au dat:
a- impternicire notariala sa-i reprezint la REGES,
b- cerificatul de la Registrul comertului si Actul constitutiv al firmei.
3 - toate aceste acte, le-am scanat si le-am semnat cu semnatura mea si le-am anexat
la cerere, ca imputernicit legal pentru a inscrie firmele in REGES.
4 - Mentionez ca sunt angajat la acele firme cu CIM partial 8 ore/luna la fiecare firma.
Dupa cate am vazut, nu este limita de numar de firme pentru care poti lucra in REGES,
ca imputernicit legal si angajat in firma cu CIM.
Eu asa am facut si am reusit fara probleme.