REGES ONLINE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
zamfiri461

REGES ONLINE

#1 Mesaj de zamfiri461 »

Buna ziua! Cum se procedeaeaza cu reges online pentru a obtine credentialele?In aplicatia reges online vad ca sunt toate contracteleangajatilor.Nu pot accesa reges online din saga pentru a obtine raport/salariat.Multumesc anticipat pentru raspuns!

balazse246

Re: REGES ONLINE

#2 Mesaj de balazse246 »

Vezi cele din tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=VCaiAX5SaTU

zamfiri461

#3 Mesaj de zamfiri461 »

Ceva nu functioneaza.Cand vreau sa obtin credentialele primesc urmatorul mesaj:,,ATENTIE! Aplicatia este deschisa in modul citire.Nu se pot genera credentiale pentru accesul din sistem extern,,
A mai avut cineva o astfel de situatie?

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Programul trebuie deschis cu drept de administrator (atentie, nu ma refer la user "admin").
Dai click dreapta pe shortcut si alegi "run as administrator".

zamfiri461

#5 Mesaj de zamfiri461 »

Am deblocat programul.Nu stiu cum sa obtin credentialele.Ce optiune sa dau in reges din sistem extern sau activeaza accesul?

zamfiri461

#6 Mesaj de zamfiri461 »

Am reusit!!!

balazse246

#7 Mesaj de balazse246 »

Si cum ai reusit (nu de alta, dar poate o sa mai fie si altii cu problema mentionata)?

anbrus ioan stefana

#8 Mesaj de anbrus ioan stefana »

La mine a apărut acest mesaj ("ATENTIE! Aplicația este deschisa in modul citire. Nu se pot genera credențiale pentru accesul din sistem extern") deoarece numele societății din Reges nu corespundea cu numele societății de la ONRC sau ANAF. După corectarea automată a numelui (în site-ul reges.inspectiamuncii.ro) s-a deblocat accesul la credențiale (practic se deblocheză accesul la toate modificările în Reges Online). Corectarea numelui se face în: Registre - Angajatori (se alege angajatorul blocat la modificare) apoi se apasă pe numele acestuia apărut în antet pentru modificare. Se confirmă modificarea numelui, se apasă butonul ”Actualizare denumire angajator”. Apoi butoanele ”Înainte” și ”Transmite”.

Scrie răspuns