REGES ONLINE
-
zamfiri461
REGES ONLINE
Buna ziua! Cum se procedeaeaza cu reges online pentru a obtine credentialele?In aplicatia reges online vad ca sunt toate contracteleangajatilor.Nu pot accesa reges online din saga pentru a obtine raport/salariat.Multumesc anticipat pentru raspuns!
- balazse246
Re: REGES ONLINE
Vezi cele din tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=VCaiAX5SaTU
https://www.youtube.com/watch?v=VCaiAX5SaTU
-
zamfiri461
Ceva nu functioneaza.Cand vreau sa obtin credentialele primesc urmatorul mesaj:,,ATENTIE! Aplicatia este deschisa in modul citire.Nu se pot genera credentiale pentru accesul din sistem extern,,
A mai avut cineva o astfel de situatie?
A mai avut cineva o astfel de situatie?
- balazse246
Programul trebuie deschis cu drept de administrator (atentie, nu ma refer la user "admin").
Dai click dreapta pe shortcut si alegi "run as administrator".
Dai click dreapta pe shortcut si alegi "run as administrator".
-
zamfiri461
Am deblocat programul.Nu stiu cum sa obtin credentialele.Ce optiune sa dau in reges din sistem extern sau activeaza accesul?
- balazse246
Si cum ai reusit (nu de alta, dar poate o sa mai fie si altii cu problema mentionata)?
-
anbrus ioan stefana
La mine a apărut acest mesaj ("ATENTIE! Aplicația este deschisa in modul citire. Nu se pot genera credențiale pentru accesul din sistem extern") deoarece numele societății din Reges nu corespundea cu numele societății de la ONRC sau ANAF. După corectarea automată a numelui (în site-ul reges.inspectiamuncii.ro) s-a deblocat accesul la credențiale (practic se deblocheză accesul la toate modificările în Reges Online). Corectarea numelui se face în: Registre - Angajatori (se alege angajatorul blocat la modificare) apoi se apasă pe numele acestuia apărut în antet pentru modificare. Se confirmă modificarea numelui, se apasă butonul ”Actualizare denumire angajator”. Apoi butoanele ”Înainte” și ”Transmite”.