SAGA C.

Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor, cabinetelor de contabilitate și contabililor independenți. Program pentru evidență contabilă în partidă dublă, destinat societăților comerciale, ONG-urilor și cabinetelor de contabilitate. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă dublă.

SAGA P.S.

Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, întreprinderilor individuale și familiale, asociațiilor de proprietari și altor profesii liberale. Program pentru evidență contabilă în partidă simplă, destinat PFA-urilor, II-urilor, IF-urilor și asociațiilor de proprietari. Program pentru evidență contabilă și de stocuri în partidă simplă.

Marketline

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine sau în alte spații comerciale pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în magazine.

Publine

Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor și administrarea rezervărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa pentru operarea vânzărilor. Extensie a programelor Saga, destinată utilizării în industria HoReCa.

Declaratii ANAF

Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării automate a recipiselor aferente. Extensie a programelor Saga, destinată transmiterii declarațiilor fiscale la ANAF și preluării a recipiselor. Extensie a programelor Saga, destinată gestionării declarațiilor fiscale.

Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri.

Eticheta pret markeline
Buna ziua,
ma puteti ajuta cu eticheta de pret? nu imi apare pe eticheta de raft informatile suplimentare. am configurat articolul in saga la detali, imi apare in marketline la informati produs, dar cand vreau sa listez eticheta nu apare nimic, la fel si cu codurile de bare mai scurte. Folosec imprimanta de etichete si nu pot lista din saga doar din marketline
Multumesc!
16.06.2024 11:06
blendeam
SAGA WEB EROARE CONECTARE
Și acum a picat marketline
16.06.2024 10:06
bacius517
SAGA WEB EROARE CONECTARE
Problema remediata!!!!
Spor tuturor!!
16.06.2024 09:06
bacius517
SAGA WEB EROARE CONECTARE
Migrarea din web la local este posibila… dar trebuie sa ai o salvare … aceasta salvare este tot web… asa ca sa tragem sperante ca nu le-a criptat serverul … ca altfel este groasa
16.06.2024 09:06
bicfinancial
SAGA WEB EROARE CONECTARE
Se mai poate migra în varianta client-server dacă web este blocat?
Datele netransferate din marketline se vor pierde în acest caz?
16.06.2024 09:06
bacius517
SAGA WEB EROARE CONECTARE
Ca sa revii ai nevoie de o salvare …. Este o problema de captivitate
16.06.2024 09:06
bicfinancial
import materie prima care
Vă rog să mă ajutați cu următoarea situație în Saga: Import de materie primă (scândură). Materia primă ajunge direct la un prestator de servicii pentru lăcuire, deci nu o recepționez direct. Prestatorul va livra scândura lăcuită în mai multe etape. De exemplu, în luna iunie achiziționez 10.000 de bucăți de scândură, iar prestatorul reușește să lăcuiască 3.000 de bucăți în iunie. Diferența de 7.000 de bucăți va fi finalizată în luna iulie. Din scândura lăcuită se vor obține mese si scaune. Cum procedez în Saga pentru generarea declarațiilor și a monografiei corecte? Orice sfat este binevenit. Vă mulțumesc!
16.06.2024 09:06
tihonc777