Actualizări - SAGA C

Fiecare actualizare aduce noi funcționalități sau ajustări pentru a răspunde modificărilor legislative și cerințelor utilizatorilor. Pentru a beneficia de o funcționare optimă, recomandăm actualizarea programului la ultima versiune disponibilă.
ver 3.0.270
15.10.2006
  1. S-a imbunatatit cautare la nivelul intregului program. Acum, la accesarea butonului cu pictograma un binoclu, se poate opta pentru cautarea unui text numai in una din coloane sau in toate. Rezultatele gasite sunt afisate intr-un tabel. Selectarea unui rand din tabelul cu rezultate gasite face ca, in fereastra principala, cursorul sa se mute pe intregistrarea cautata. In acest timp, ecranul principal ramane activ. De asemenea, se poate cauta si in tabele cu detalii (de exemplu, in detaliile de la facturi).
  2. La "Intretinere BD", salvarea datelor se poate face acum si intr-o alta locatie stabilita de utilizator, nu numai pe discheta.
  3. S-a actualizat declaratia 100.
  4. La "State salarii" s-a introdus o noua coloana numita "Data platii" care contine data platii drepturilor salariale. Aceasta data este preluata in declaratii si la tiparirea statului de salarii.
  5. La "Intrari" si "Iesiri", pentru facturile la avize, acum, se poate opta pentru tipul "Taxare inversa".
  6. La "Fise conturi", in partea inferioara a ecranului, s-a introdus un camp cu lista care permite filtrarea operatiunilor aferente unui anumit cont, in corespondenta cu contul pentru care s-a generat fisa.
  7. La declaratia de sanatate s-au introdus doua butoane numite "Completeaza cu 0 (zero) sumele virate" si "Egalizeaza sumele totale cu sumele din luna" care fac exact ce spune denumire acestora. Primul ajuta in cazul in care nu se vireaza datoriile, iar al doilea este necesar pentru anumite case de sanatate (de ex. Prahova), care au alte reguli.
ver 3.0.268
19.09.2006
  1. S-a introdus un nou ecran, numit "Contracte", din care se pot genera automat rate si facturi aferente contractelor cu durata fixa sau nedeterminata, care se factureaza lunar.
  2. La ecranul "Intrari - valuta" s-a introdus un buton numit "Pozitii tarifare" care permite repartizarea transportului pe articole.
ver 3.0.261
09.09.2006
  1. S-a actualizat declaratia pentru concedii si indemnizatii (CCI).
ver 3.0.260
16.08.2006
  1. S-a imbunatatit situatia furnizorilor si situatia clientilor la nivelul algoritmului. De asemenea, s-a adaugat o noua pagina numita "Scadentar" care contine toate facturile din perioada selectata cu scadenta depsita cu un numar dat de zile la o anumita data calendaristica.
  2. La "Configurare societati", acum se poate opta pentru calcularea cotei de adaos pornind de la rulajele cumulate de la inceputul anului, in cazul in care gestiunea se tine global-valoric.
ver 3.0.258
18.07.2006
  1. S-a actualizat bilantul.
ver 3.0.257
04.07.2006
  1. S-a actualizat declaratia pentru CAS.
  2. S-a actualizat declaratia 100.
  3. S-a introdus cod de bare la foile de varsamant.
ver 3.0.256
20.06.2006
  1. La "Intrari - valuta" s-a introdus un camp nou numit "Valoare statistica", care faciliteaza introducerea DVI-urilor. De asemenea, acum, comisionul, taxele, accizele si TVA-ul se rotunjesc la leu.
  2. S-a introdus suport pentru inchiderea cheltuielilor si a veniturilor pe mai multe conturi (analitice). In cazul in care se depisteaza existenta a mai multde un cont destina inchiderii cheltuielilor si veniturilor, in planul de conturi, apare un camp nou in care se va alege contul de inchidere corespondent.
  3. La "Iesiri" sa introdus un nou buton pentru tiparirea de facturi proforme sau, dupa caz, a anxelor la facturi.
ver 3.0.255
08.06.2006
  1. S-au adus imbunatatiri ecranului "Imobilizari".
ver 3.0.253
31.05.2006
  1. S-a introdus un ecran pentru intocmirea pontajului. Ecranul poate fi accesat din "STATE", cu butonul "Pontaj...", situat in dreapta-sus a ecranului.
  2. La plata facturilor in valuta din casa/banca in lei, acum, se pot calcula automat diferentele de curs valutar.
  3. In "Configurare salarii" s-a introdus un camp numit "Inspector ITM", ce apare tiparit in stat.
ver 3.0.251
16.05.2006
  1. Din registrul de casa in lei sau jurnalul de banca in lei acum se pot efectua plati in lei pentru facturi in valuta.
  2. La "Import date", s-a introdus un buton ce permite validarea automata a intrarilor sau a iesirilor importate. De asemenea, la "Export date", se poate opta pentru exportul articolelor contabile, mai putin cele generate din "Intrari" sau "Iesiri". Aceasta optiune este utila in cazul in care se doreste sa se transfere articolele contabile + intrarile si/sau iesirile, pentru a se evita duplicarea articolelor contabile.
  3. S-au actualizat denumirile fisierelor din declaratia de sanatate cf. ordinului 142/2006.
  4. Exportul in excel tine cont de filtrarea existenta.