Contabili SAGA Software

Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunțurile aparțin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluții SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competentă şi competitivitatea acestora.

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume
MIHAILESCU AMALIA
Telefon
0744755013
Adresă
Braila, Aleea Invatatorilor, bl. G8 sc. 1 ap. 15
Detalii
Contabil autorizat, intocmesc evidente contabile complete
Nume
MIHAELA NEDELCU
Telefon
0773814102
Adresă
str.Luica nr.13,bl.3,sc.2,ap.69 ;
Detalii
Firma cu experienta in domeniul financiar-contabil ,oferim servicii complete de contabilitate (intocmire si verificare documente primare, nir-uri,registre de casa , state de plata, jurnale tva, balanta, bilant ), intocmire,certificare si depunere declaratii, Revisal, ITM, Reg. Comertului , salarizare, resurse umane, fiscalitate, refacere contabilitate, consultanta in domeniul afacerilor, disponibilitate deplasare la sediul clientului pentru preluarea documentelor . Colaboram cu firme din toate domeniile de activitate :cabinete medicale, productie, prestari-servicii, comert, baruri,restaurante si cafenele, distributie, import-export,sali de jocuri, etc. Tarife foarte avantajoase, in functie de volumul de lucrari . Program : L-V 08:30-19:30 S 09:00-14:00
Nume
C.I.E.E.C.- NADOLU GHEORGHE
Telefon
072784180
Adresă
Slatina
Detalii
Expert contabil autorizat membru CECCAR, ofer pe baza de CONTRACT, servicii de contabilitate pentru PFA si Societati comerciale nou infiintate sau vechi cu contabilitatea la zI, fara probleme din trecut. Intocmesc si depun declaratii si bilanturi. Ofer asistenta in domeniul iT. Ofer si pretind seriozitate si corectitudine. Prefer clienti din Slatina si imprejurimi.
Nume
SC CENTRAL EXPERT CONSULT SRL
Telefon
0766375344
Adresă
Str. Energiei nr. 2, Bacau
Detalii
Cabinet de contabilitate - expert contabil padure Irina - Evidenta contabila completa,declaratii, situatii financiare anuale si semi-anuale,salarizare
Nume
TAXACCO EXPERTS SRL
Telefon
0766180089
Adresă
Bucuresti, s. 6, zona Grozavesti
Detalii
Angajam contabil(a) junior. Contabilitate primara. Preferabil absolvent(a) contabilitate. Persoana cooperanta si cu spirit de echipa. Persoana atenta la detalii, seriozitate si punctualitate. Implicare activa, rapiditate in executie si disponibilitate pentru specializare. Angajare imediata, perioada de proba 30 de zile.
Nume
Timpau Ovidiu
Telefon
0740075292
Adresă
Bacau
Detalii
Ofer servicii de instalare, configurare si operare pentru Saga C, Saga PS si modulele PubLine si MarketLine precum si servicii de instalare a update-urilor puse la dispozitie de Saga Soft.